Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 25 квітня російські окупанти обстріляли українські позиції та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню. 12 разів обстріляли військових оперативно-тактичного угруповання "Схід".

"Російські збройні формування тричі обстріляли наших захисників в районі Авдіївки, неподалік Павлополя, двічі поблизу Широкиного, Старогнатівки, Опитного та двічі біля Водяного. Також найманці Путіна відкрили вогонь поруч з Лебединським та неподалік Пісків", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Та 4 разів військових оперативно-тактичного угруповання "Північ":

"Збройні формування Російської Федерації обстріляли наших військовослужбовців біля Новоолександрівки та Попасної, Кримського, а також поруч з Оріхового", - пишуть військові.

Окрім цього, як підкреслюється, в результаті обстрілів російських окупантів, один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. Також поранені та загиблі є й серед найманців Путіна:

"За даними розвідки Об’єднаних сил, українські військовослужбовці, що вели оборонні дії, знищили чотирьох окупантів та ще п’ятьох поранили", - повідомляють в ЗСУ.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українські захисники влаштували справжнє свято на передовій – у масках і зі свічками

Як повідомляє портал "Знай.uа" призов до лав ЗСУ знову перенесли, потенційним строковикам встановили нові терміни

Також "Знай.uа" писав, що обмін полоненими на Донбасі: оприлюднено список повернених додому українців