Погода в Україні у понеділок, 27 квітня, буде прохолодною, вночі у західних, північних та більшості центральних областей передають заморозки. Про це повідомляє прес-служба Українського гідрометеорологічного центру.

Погода, фото pxhere
Погода, фото pxhere

Тиждень в Україні почнеться з незначних опадів у східних областях. На решті території буде сухо. Температура повітря вдень очікується в межах +12...+16 градусів, у Закарпатській області повітря прогріється до +18. Уночі буде прохолодно, термометри будуть коливатися від +3 до +7.

Як повідомляється, вночі і вранці 27 квітня в західних, північних та більшості центральних областей на поверхні грунту очікуються заморозки від 0 до -3 градусів (I рівень небезпеки).

Крім того, в Карпатах будуть сильні заморозки у повітрі від 0 до -3 градусів (ІІ рівень небезпеки).

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Котик і перші заморозки, Гродненская правда
Котик і перші заморозки, Гродненская правда

Вітер залишається не дуже комфортним, рвучким, проте сильним - лише на Сході України. Напрямок - північно-західний. Не встигло потепліти - знову холодає. Цієї ночі можливі заморозки. Окрім Півдня та Сходу. Вдень у понеділок передбачається +11+16 градусів, на Закарпатті +14+19 градусів

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.