В соціальній мережі Instagram активізувалися шахраї, які під виглядом магазину оригінальної техніки Apple продають людям підроблені смартфони, навушники і планшети.

Так, одним з таких магазинів виявився "AppleBox", йдеться у публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

"Молодий чоловік замовив оригінальні навушники Apple за 3350 грн, а отримав підробку. На сайті та сторінці в інстаграмі користувача заблокували, на зв'язок ніхто не виходить. Покупець написав до кіберполіції, але питання вже 3 тиждень залишається відкритим. Будьте уважні при виборі магазину, а краще – замовляйте дорогі товари з можливістю огляду та оплати після отримання", - сказано в повідомленні.

скріншоти

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншоти

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, клієнтка державного банку ПриватБанк розповіла про те, як потрапила на шахрайку, яка взяла у неї гроші та заблокувала.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Telegram з'явилися боти, які продають абсолютно всі дані клієнтів Приватбанку.

Також портал Знай.uа писав, що карантин загнав всіх в інтернет і цьому раді шахраї – як врятуватися від хакерів.