Мер Черкас Анатолій Бондаренко (Скріншот відео)
Мер Черкас Анатолій Бондаренко (Скріншот відео)

Мер Черкас Анатолій Бондаренко жорстко відповів на "привіт" Зеленського

Мер міста Черкаси Анатолій Бондаренко записав відеозвернення до президента України Володимира Зеленського. Міський голова вийшов на алею в центрі міста, де Зеленський вперше оголосив, що балотуватиметься в президенти і досить жорстко відповів на "привіт", переданий президентом раніше.

Києво-Печерська Лавра, фото Wikimedia Commons
Києво-Печерська Лавра, фото Wikimedia Commons

Від Зеленського вимагають забрати Києво-Печерську лавру у Москви, петиція вже зібрала необхідні підписи

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Електронна петиція з вимогою передати управління монастирем, храмами і територією Києво-Печерської лаври Української православної церкви (Московського патріархату) Православної церкви України зібрала необхідні для її розгляду президентом Володимиром Зеленським 25 тисяч підписів.

Коронавірус, скріншот: YouTube
Коронавірус, скріншот: YouTube

Правоохоронці викрили нелегальний будинок престарілих, у пенсіонерів виявили COVID-19

У Москві правоохоронці викрили незаконний будинок престарілих. У чотирьох літніх людей, які проживали в закладі, було помічено ознаки респіраторної хвороби, зараз їх тестують на коронавірусну хворобу COVID-19 і тримають у лікарні. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

Карантин у Польщі, скріншот: YouTube
Карантин у Польщі, скріншот: YouTube

Світло в кінці карантину — як виходять з обмежень країни Європи

Україна продовжила карантин до 11 травня. Більшість країн Європи теж позначили цю дату, як день ослаблення карантину. Люди втомлюються від умов, в яких вони опинилися. Бізнес несе колосальні втрати. Тому доводиться шукати способи для відновлення економіки та полегшення життя для населення. Кожна країна підходить по-своєму.

Рівненська АЕС, фото з відкритих джерел
Рівненська АЕС, фото з відкритих джерел

"Ворожий атом": на Рівненській АЕС сталася друга аварія за два тижні

У квітні весь світ згадував 34 річницю трагедії на Чорнобильській АЕС. І в цьому місяці мирний атом в Україні нагадав про себе відразу двічі. В середині місяця в екстреному порядку було зупинено один з енергоблоків на Рівненській АЕС. І ось днями, на тій же атомній електростанції стався серйозний інцидент, який призвів до зупинки блоку.