Банкомат, скріншот: YouTube
Банкомат, скріншот: YouTube

ПриватБанк зробив важливу заяву про переведення грошей

ПриватБанк розіслав своїм клієнтам листи з роз'ясненням нових правил переказу грошей, які набули чинності 28 квітня 2020 року.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

"Якщо скасувати карантин – це плюс 120 тисяч смертей" - Зеленський попередив українців у новому зверненні

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський записав чергове відеозвернення щодо пандемії коронавірусу і карантину в Україні. За його словами, негативний вплив карантину на економіку дійсно є, а втрати від нього – болючі. При цьому потенційні втрати від високої захворюваності і смертності – катастрофічні.

пенсіонери в Україні, фото Pxhere
пенсіонери в Україні, фото Pxhere

Українцям оголосили про підвищення пенсійного віку та страхового стажу

В черговий раз в Україні підвищили пенсійний вік. Крім того, у новій постанові уряд змінив страховий стаж, при якому жінки зможуть отримувати пенсійні виплати. З 1 травня 2020 року згідно з законом "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" і постановою Кабінету Міністрів №124 від 20 лютого 2019 року буде проведено індексацію пенсій.

Аеропорт "Бориспіль", фото: ТСН
Аеропорт "Бориспіль", фото: ТСН

"Перевірили температуру, паспорт і наявність додатку" - у Борисполі приземлилися українці з Італії

У Києві приземлився спецрейс, який привіз українців з Мілану. Цим літаком додому повернулося 187 наших співвітчизників — основна маса людей приїхали з роботи. Пасажир рейсу розповів, як все було після посадки в Борисполі. Про це повідомляє Telegram-канал KlymenkoTime.

Анатолій Бондаренко \\ скріншот
Анатолій Бондаренко \\ скріншот

Мер Черкас назвав Зеленського диктатором

В ефірі телешоу журналіста Макса Назарова на телеканалі НАШ Анатолій Бондаренко заявив, що президент Зеленський є диктатором. За словами голови Черкас, в Україні сьогодні — парламентсько-президентська модель управління. При цьому Зеленський реалізує диктатуру.