Як відомо, в Україні продовжується карантин, який український уряд впровадив з 12 березня 2020 через пандемію коронавірусної інфекції. Першими під удар потрапили працюючі громадяни. Карантин передбачає деякі обмеження. Так, у Полтаві менеджер супермаркету "АТБ" не впорався з дотриманням карантинних норм, і був оштрафований на 34 тисячі гривень за натовп в приміщенні магазину.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Народний ревізор".

"В цей день до магазину завезли соціальний хліб, тому величезна кількість людей товклися в торговому залі і намагалися вирвати собі бухенець. Київський районний суд Полтави 30 квітня оштрафував менеджера супермаркету "АТБ" у мікрорайоні Половки, яка допустила скупчення людей в магазині. Суддя призначила їй штраф у 34 тис. гривень. Суд визнав жінку винною в порушенні правил карантину (ст. 44-3 Кпап) і оштрафував на 34 тис. грн. Також суддя ухвалив стягнути з обвинуваченою судовий збір - 420 грн.", - повідомляють у публікації автори.

Натовп в полтавському "АТБ", скріншот: Telegram-канал "Народний ревізор"
Натовп в полтавському "АТБ", скріншот: Telegram-канал "Народний ревізор"

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що вже з 11 травня в Києві почнуть послаблювати карантинні заходи. Саме з цього дня у столиці запрацюють заклади громадського харчування, перукарні та салони краси. У МОЗ розробили основні вимоги до їх роботи в період карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, навіщо супермаркетам акції? Хитрі прийоми маркетологів, про які ви повинні знати.

Як повідомляв Знай.uа відомий супермаркет змушує українців мріяти про овочі в салаті - "На опті зараз редис 3 грн! А в АТБ 28 грн!".

Знай.uа писав, поласувати смачною рибкою і не обніматися з "білим другом" легко - правила вибору безпечних консервів.