У четвер, 7 травня, по всій Україні переважатиме прохолодна і дощова погода. Вдень температура повітря в середньому буде +11 +16 градусів, а вночі опуститься до +3 градусів.

Так, найближчої ночі негоду слід очікувати у західних та північних областях, а також на Харківщині, Полтавщині, Вінниччині та в районах Кропивницького та Черкас. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

На Заході країни місцями ймовірний мокрий сніг та сніг, вночі мороз до -3 градусів.

Дощі пройдуть у Київській, Житомирській, Вінницькій та Одеській областях. У центральних і південних областях дрібні дощі.

"Захід завтра вдень зітхне трохи легше, хоча в західних областях місцями невеликі опади можливі", – написала синоптик.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Вітер в Україні північно-західного і західного напрямку. На Заході, місцями на Півночі, Півдні та у Центрі країни – штормові пориви.

За словами Діденко, в цілому "завтрашні українські контрасти – від 6 градусів морозу до 20 тепла".

У Києві в четвер буде холодно і волого. Вночі температура повітря опуститься до +4 +6 градусів, а вдень очікується +10 +13 градусів.

Завтрашні українські контрасти - від 6 морозу до 20 тепла!! Дощі, грози, штормовий вітер, сонячні прояснення та сніг -...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 6 mei 2020

Народний прогноз погоди в Україні

7 травня вшановується пам'ять мучеників Сави Стратилата і Євсевія. У давнину з цього дня бувало ще 12 холодів. У садах починають квітнути яблуні, розгортаються бруньки груші.

погода на 7 травня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.