У супермаркетах почали зникати українські продукти, покупці обурені імпортом - "Нас розводять"

Покупці почали помічати зникнення української продукції на полицях супермаркетів. Замість вітчизняного товару виставляють імпортний, що не сховалося від очей українців і сильно обурило. Цього разу під "приціл" покупців потрапив популярний супермаркет АТБ. Відповідний знімок розмістив користувач Олександр на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Супермаркет, скрін з відео
Супермаркет, скрін з відео

Мавпа на міні-мотоциклі викрала маленьку дитину

Стало відомо, що в Індонезії сталося незвичайне викрадення дитини. Унікальності цій операції додала мавпа. Про це повідомляє видання 9news, передає news_kiev на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Мавпа, фото pxhere
Мавпа, фото pxhere

Lifecell нишком "підчищає" рахунки клієнтів? Обурений українець залишився без грошей

Популярний мобільний оператор Lifecell продовжує колекціонувати скарги від своїх клієнтів. На цей раз, з рахунків українців без попередження почали знімати гроші. Своє невдоволення висловив користувач Андрій на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Мобільний оператор, скріншот: YouTube
Мобільний оператор, скріншот: YouTube

Українців здивували новим тарифом на світло, скільки доведеться віддати за затишок у квартирі

Швидше за все, в Україні карантин, який запровадив уряд, може значно "ослабнути" вже після 11 травня. Не секрет, що багатьом українцям, які втратили роботу і стабільний заробіток доведеться заново шукати роботу і чекати першої зарплати для погашення комунальних платіжок. Однак, з'явилася й приємна новина. Як виявилося, тарифи на електрику для населення підвищувати не будуть до кінця 2020 року.

лічильник газу, скріншот з відео
лічильник газу, скріншот з відео

Це приворожило Балана? Сонячна Кароль без макіяжу "запахла весною"

Популярною українською співачкою, тренером вокального шоу "Голос країни" Тіной Кароль не перестають захоплюватися фанати. Також знаменитості вже не перший рік приписують роман з харизматичним співаком Даном Баланом, і шанувальники щиро вірять в їх любовний зв'язок. На цей раз не обійшлося і без сонцесяйного знімка української зірки. "Теплий" кадр розмістили на сторінці фанів в соціальній мережі Instagram.

Тіна Кароль, фото: пресслужба
Тіна Кароль, фото: пресслужба