Стало відомо, що в Індонезії сталося незвичайне викрадення дитини. Унікальності цій операції додала мавпа. Про це повідомляє видання 9news, передає news_kiev на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Викрадення, скріншот Instagram

Так, в мережі з'явилося відео, на якому видно, як на вузенькій вулиці в Індонезії мавпа під'їхала на маленькому мотоциклі до дитини, яка сиділа на лавці з двома дорослими. Тварина швидко зістрибнула з мотоциклу, зухвало схопила маленьку дитину за одяг і протягла по дорозі кілька метрів. Однак, викрадення видалося невдалим, так як зловмисника злякали місцеві жителі. Від гучних криків мавпа кинула свою "здобич" і втекла геть.

Звільнена дитина піднялася, обтрусилася і повернулася до лавки. В результаті, малюк відбувся невеликими подряпинами, але сильно злякався.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Журналісти вважають, що до викрадення дитини з використанням мавпи причетні люди: схоже, що тварина була на дуже довгій мотузці - "повідку"", - зазначили в публікації.

Викрадення, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вчені знайшли унікальну ігуану, яка на 80% складалася з фекалій.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві чоловік став жертвою нападу власників собак і їх вихованців.

Також "Знай.ua" писав, що собака з інвалідністю зворушила мережа своїм оптимізмом.