У соцмережах розгорається скандал через ″чоловічу″ книгу про приборкання ″самки-феміністки″.

Читайте Знай в Google News!

Книга ″Чоловіча поведінка на вулиці і в житті″, авторами якої є Михайло Діденко і Валерій Волосних, викликала грандіозний скандал в мережі.

У книзі, написаній для серії ″Бібліотека" Чоловічого клубу" стверджується, що жіноча свобода веде до руйнування суспільства.

Цей ″трактакт″ вчить, як ″поставити сучасну самку-феміністку на місце″. Так, в одній із глав автори пишуть, що для цього потрібно заманити жінку в ліс, попередньо переконавшись, що у неї немає навичок орієнтування, та залишити без засобів зв'язку. Або ж залишити її в лісі зі зламаною машиною. Після цього сховатись і спостерігати, чекаючи, поки вона ″впаде в депресію″.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

″Вартує жорстко дати їй зрозуміти, що вона може бути ″самостійною″ лише у штучному міському середовищі. У природному середовищі вона залежна від чоловіка і слабка″, - вчать втори книги.

Люди залишають негативні відгуки на книгу в соцмережах і зв'язуються з магазинами, вимагаючи зняти її з продаж.

Користувачі вже дечого домоглися - книжкова мережа "Лабіринт" зняла книгу з продажу і повернула постачальнику.

Однак, цей "трактакт" далі продається на інших ресурсах. А в мережі продовжують обурюватись і вимагати зняти книгу з продаж, а авторів покарати.

"У авторів купа комплексів, і вони намагаються "допомогти" таким же слабким закомплексованим "самцям" хоч якось роздобути самку"; "Шкода, що за такі книги не садять, або хоч громадські роботи", - пишуть в мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше