Підвищення цін не уникнути: в Україні спостерігається активний відтік валюти

Валюта. Фото: скрін youtube
Валюта. Фото: скрін youtube

В Україні спостерігається активний відтік валютних коштів, що переводяться за кордон у вигляді торгових кредитів. Під приводом купівлі імпортних товарів бізнес просто виводить капітали за кордон і це своєю чергою загрожує зростанням цін на продукти та інші товари. Українські імпортери й раніше застосовували цей метод, але з початком війни в країні виникли труднощі з виведенням валюти за кордон, тому багато представників бізнесу використовують прийом із метою виведення капіталу в інші країни.

Андрій Бєдняков із "Х-Фактора" довів, що він не такий, як Потап - майже у ЗСУ: "Звичайно боюся, але... Навіть дружина не знає"

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

З початком повномасштабної війни багато чоловіків залишили всі свої плани та цілі, взяли до рук зброю та вирушили захищати Україну від російських окупантів. Репера та продюсера Потапа звинувачують у тому, що він відсиджується закордоном, а ведучого "Орел і Решка" Андрія Бєднякова взагалі відмовляються розуміти, адже росіяни практично знищили його рідний Маріуполь, а хлопець досі не в ЗСУ. Але, як виявилося, українці просто не все знають, адже знаменитості не вивалюють усе своє особисте життя назовні. Це довів і Андрій Бєдняков.

У Мінагрополітики розповіли, чи загрожує Україні дефіцит м'яса в умовах війни

М'ясо, фото: Unian
М'ясо, фото: Unian

Українцям розповіли, як справи на ринку м'яса та м'ясних продуктів і чи вистачить продукції для забезпечення внутрішнього попиту. Цим поділилася начальник управління тваринництва та племінної справи Міністерства аграрної політики та продовольства України Олена Дадус. У міністерстві заявили, що українські виробники м'ясної продукції повністю забезпечують попит на внутрішньому ринку, тому полиці магазинів не пустітимуть.

Міша Кацурін показав, як проводили весь вільний час з Надією Дорофєєвою після розлучення: "Ось вам трохи "хоум відео"

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, фото: Instagram
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, фото: Instagram

Відомий український ресторатор, а також новий хлопець Наді Дорофєєвої Михайло Кацурін вирішив показати громадськості кілька домашніх відео з коханою. Регулярно після оприлюднення своїх стосунків там можна побачити спільні кадри з Надією Дорофєєвою, і цього разу не виняток. Справа в тому, що 16 вересня у дівчини вийшов новий альбом, і як добрий хлопець він вирішив зайнятися промо-компанією у своїх соціальних мережах.

Принцу Вільяму треба готуватися: король Чарльз III з'явився із хворобливим кольором рук після смерті Єлизавети II

Принц Чарльз та Каміла. Фото: YouTube
Принц Чарльз та Каміла. Фото: YouTube

Сотні людей вишикувалися вздовж вулиць біля собору Лландафф, щоб миттю побачити короля Чарльза, який раніше служив принцом Уельським протягом 53 років до принца Вільяма. Під час привітання внутрішній бік рук 73-річного короля став більш червоним і чутливим в області суглобів і суглобів пальців. Йому ще належить з'ясувати причину, мабуть, сирої шкіри, але користувачі соціальних мереж все ж таки висловили своє занепокоєння.