Чи буде Україна переходити на зимовий час у жовтні: громадянам пояснили, чи зміниться щось у 2022 році

Переведення годиннка, фото: Знай.ua
Переведення годиннка, фото: Знай.ua

Рік у рік українці двічі за 365 днів крутять стрілки годинників то вперед, то назад. І, звичайно ж, рік у рік у нашій країні обговорюється скасування переведення часу. В Україні традиційно годинник на зимовий час переводить в останню неділю жовтня і цього року це не зміниться. Тобто в 2022 році це потрібно зробити в ніч на 30 жовтня. О 4:00 ранку стрілки годинника переводяться на одну годину тому. А все тому, що взимку світає пізніше, а сутінки настають раніше, ніж у літній період.

Надя Дорофєєва розкрила правду, як зважилася розлучитися з Дантесом: "Не нудьгуйте, будуть нові"

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, instagram.com/vladimirdantes
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, instagram.com/vladimirdantes

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Надя Дорофєєва продовжує виставляти будь-які публікації, пов'язані з піснями, що нещодавно вийшли, в рамках альбому, написаного українською мовою. Нещодавно це стосувалося треку "Охололо". Зараз Надя вирішила трохи поспілкуватися з аудиторією. Надя Дорофєєва несподівано відповіла на запитання щодо кохання та її рішення розійтися з Володимиром Дантесом після більш ніж семи років спільного життя.

Знищення білоруської військової та стратегічної інфраструктури: якою буде відповідь на агресію Лукашенка

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

За даними Генштабу, в білорусі спостерігається розбудова військових аеродромів, будівництво казарм, а також перевірка білоруської залізниці для перевезення ешелонів з військовослужбовцями. Проте на думку журналіста та аналітика Юрія Романенка, білорусь має пам'ятати, що її участь поставить під удар всю військову та стратегічну інфраструктуру.

Колишній Ксенії Мішиної Еллерт вигадав альтернативу "стіні Яценюка": "Потрібен бетон, рів з крокодилами та лучники"

Олександр Еллерт та Андрій Рибак. Фото: скрін youtube
Олександр Еллерт та Андрій Рибак. Фото: скрін youtube

Олександр Еллерт, який поїхав до Америки, прогулюючись біля мексиканської стіни, спіймав себе на думці, що незабаром в Україні можуть вирішити побудувати велику стіну навколо росії. Проте не таку, як знаменита "стіна Яценюка", а по-справжньому ефективна. Він вирішив заздалегідь зробити свій внесок у справу та поділився думками, як її можна побудувати.

Голова розвідки Буданов назвав дату входу ЗСУ до Криму, війна добігає кінця: "Виходимо на адмінкордони 1991 року"

Кирило Буданов, фото: Знай.ua
Кирило Буданов, фото: Знай.ua

Багато хто заговорив про швидку перемогу України над російським ярмом з путіним на чолі. Свою оцінку дав голова ГУР Кирило Буданов. Він дуже рідко висловлюється, але завжди це дуже чіткі дані. Зараз же він розповів, коли закінчиться війна в Україні та ЗСУ увійдуть до Криму. Вже цієї зими війна значно стихне, а навесні відбудеться вихід на межі України 1991 року.