Для українців, які активно стежать за новинами щодо ситуації з електрикою та опаленням у будинках звичайних громадян, з'явилися дуже мотиваційні новини. Справа в тому, що звичайна київська бабуся розповіла на камеру, до чого вона особисто готова і на які жертви може піти, аби лише наші захисники досягли свого.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів, у якому журналісти намагалися з'ясувати, як у Києві готуються до перебоїв із електрикою та опаленням.

Киянка, скріншот: YouTube
Киянка, скріншот: YouTube

Мабуть, у жінки запитали, як вона готується. На що отримали відповідь: "А ми згодні вже терпіти, як завгодно. Аби наші хлопці тих падлюк повбивали, чесне слово".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що українці мають бути готові до різних ситуацій, а особливо критичних, через те, що зберігається ризик подальших російських обстрілів енергетичної інфраструктури країни. Радимо нашим читачам звернути увагу на ці поради.

Мінімальний список: ліхтарики, батарейки, павербанки, свічки, сірники, аптечка, питна вода, термос, їжа, яка не потребує приготування.

Максимальний список: запас питної та технічної води, продуктів тривалого зберігання на кілька днів, аптечка, радіоприймач на батарейках, сонячний зарядний пристрій для мобільних телефонів, акумулятор, туристичний примус для приготування їжі, генератор (тільки для приватного будинку).

Нагадаємо, путін ввів військовий стан на окупованих територіях України.

Раніше повідомлялося, що в МВС закликали українців зі зброєю не намагатися збивати іранські дрони: призводить до непоправних наслідків.

Також Михайло Шейтельман розповів, чи будуть ще такі масовані обстріли України.