Українські АЗС виставили нові ціни на бензин та дизель: скільки доведеться викласти за літр

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Українських водіїв потішили зниженням цін на деякі марки бензину, а також дизельне паливо. Як змінилися цінники на АЗС, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін. Останніми місяцями 2022 року ціни на пальне впевнено зростали і на те були свої причини. Зокрема збільшення попиту у зв'язку з масовим використанням генераторів. Втім, у перші дні 2023 року ситуація почала стабілізуватися.

Можливості росіян перед новим наступом: експерт пояснив, до чого готуватися

Зруйнована база окупантів у Макіївці
Зруйнована база окупантів у Макіївці

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Стало відомо, які можливості залишаться у росіян після нового контрнаступу Збройних сил України. Чи буде у них можливість наступати після таких втрат. Про це сказав військово-політичний оглядач Олександр Коваленко. Чоловік поставив під сумнів те, що російське військове командування здатне організувати новий наступ на території України. Найімовірніше, чергова спроба провалиться, тим більше, що сил у них не залишилося.

Аліна Гросу в Каліфорнії забуває Полянського, зізналася, що готує сюрприз: "Потрібні різні"

Аліна Гросу з Самвелом Туманяном
Аліна Гросу з Самвелом Туманяном

Співачка Аліна Гросу, яка після довгого перебування в Україні таки виїхала за кордон, зізналася, що тепер знає, що хочуть від неї шанувальники та готова дивувати. Аліна Гросу похвалилася новою фотосесією. Вона зробила декілька кадрів на сцені, на тлі вічнозелених пальм. Дівчина має прекрасний вигляд, подорож до США явно пішла їй на користь. У дописі дівчина написала, що запитувала у шанувальників, які їй краще співати пісні, і з'ясувалося, що частина хоче танцювальні, а частина - сумні. Зірка вирішила здивувати обидва запити слухачів.

У Білорусі парафіяни здали священика, який молився за ЗСУ та Україну

Олександр Лукашенко, фото: сайт президента
Олександр Лукашенко, фото: сайт президента

Війна проти росіян у нашій країні триває вже понад 315 днів, протягом яких наші захисники "демілітаризували" та "денацифікували" близько 110 тисяч окупантів. Весь цей час Білорусь є плацдармом для російських військ, хоч північні сусіди не використовують власні війська у вторгненні. Наразі стало відомо, що у Мінську було затримано священика Діонісія Коростелева. Він служив у храмі ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість". Силовики прийшли до нього після того, як парафіяни поскаржилися на нього через "агітацію за нацистів "Азова", а також проповіді з агресивною ворожою риторикою.

Наталя Могилевська не вилазить з ліжка і будує плани на майбутнє, українці підтримали: "Хочу завагітніти"

Наталя Могилевська. Фото: Instagram
Наталя Могилевська. Фото: Instagram

Відома українська співачка Наталя Могилевська похвалилася, що попри війну та руйнування планів, вона не перестає мріяти, та поцікавилася в українців, чи вони так само загадують бажання на Новий рік. В коментарях відповіли на запитання Наталки, та написали свої бажання. Хтось написав відоме всім українцям бажання про найшвидшу перемогу над росіянами, а дехто поділився найпотаємнішими мріями.