14 січня 2023 року росіяни завдали чергового масового ракетного удару по Україні, продовжуючи воювати виключно проти мирного населення.

Одна одиниця потрапила прямо до житлового багатоповерхового будинку. Лише у вівторок, 17 числа, вдалося завершити рятувальну операцію. У ДСНС заявили, що вдалося врятувати 39 людей (з них 6 дітей). Загинуло 44 українці. Травмовано 79 осіб (з них 16 дітей).

Ракетний удар по Дніпру, скріншот: Youtube
Ракетний удар по Дніпру, скріншот: Youtube

Радник Офісу Президента Олексій Арестович невдало прокоментував цю ситуацію, заявивши, що ракета впала додому після того, як її збило українське ППО. Підтвердження цим словам немає. На всіх відео чути лише один вибух. Однак для Олексія цей вислів змінив усе - він звільнився з ВП.

"Написав заяву про звільнення. Хочу показати приклад цивілізованої поведінки: принципова помилка, отже, у відставку", - пише Олексій Арестович у публікації.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Спікер Президента Сергій Никифоров підтвердив це. Проте цікаво не це, а те, що згодом сказав Арестович.

Олексій Арестович та Михайло Подоляк, фото: Instagram
Олексій Арестович та Михайло Подоляк, фото: Instagram

"Минулого разу, коли я пішов, через півтора місяці почалася війна. Подивимося, що буде цього разу", - заявив він.

Олексій Арестович, скріншот: Facebook
Олексій Арестович, скріншот: Facebook

Нагадаємо, в Дніпрі до ракетного удару 14 січня затримали двох дивних підлітків: фотографували ТЕС і дзвонили до Росії

Як повідомляв "Знай.uа", перевтомився, колишній ППОшник, "українські гніди": після ганебних заяв та скандалу Арестович не знає, як викрутитись

Знай.ua писав, Надя Дорофєєву спіймали в поцілунку з "Арестовичем": "Тепер ніхто не буде ..."