Українці можуть отримати по 16 тисяч гривень: хто може розраховувати на виплати та як оформити заявку

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

В Україні певна категорія громадян в 2023 році може отримати ще одну фінансову допомогу від Червоного Хреста. Йдеться про тих, хто має І чи ІІ групи інвалідності, які отримали в результаті повномасштабної війни. Дані про таких осіб обов'язково мають бути внесені до Єдиного державного реєстру ветеранів війни. Виплачуватимуть допомогу у розмірі 4000 грн на місяць, а гроші нараховуватимуться протягом чотирьох місяців. Загалом українці з І чи ІІ групами інвалідності матимуть змогу отримати по 16 000 грн. Спеціальна програма для ветеранів стартує вже незабаром.

Дантес пройшов великий і захоплюючий шлях із юною красунею, і це не Кацуріна: "Від СТО до весілля"

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вова Дантес випустив п'ятий випуск свого шоу "Мамо, я ганяю тачки", в якому розповідає все про важку волонтерську діяльність та автомобілі, які доставляють військовим на передову. Цього разу він разом із тіктокеркою Дашею Кубик забрав машину Toyota Hilux із Пшемишля на Херсонський напрямок. По дорозі з ними сталося багато цікавого, як зазначив співак. Це їхня перша спільна подорож, яка відбулася під час знайомства в цілому. До цього вони не бачили одне одного.

Норвезький генерал оцінив російські втрати в рази приємніше, ніж Генштаб ЗСУ: наближаються знову до ювілею

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Втрати російських окупантів в Україні наближаються до чергового ювілею. Менше ніж за рік втратили 180 тисяч бійців. Про це заявив голова Збройних сил Норвегії Ейрік Крістофферсен у своєму новому інтерв'ю. За його словами, втрати російських окупантів станом на кінець січня становлять 180 тисяч осіб. Це разом із пораненими та загиблими. При цьому втрати української сторони за його словами вже 100 тисяч, проте на скільки це відповідає дійсності – сказати неможливо.

Українцям відповіли, коли яйця можна буде купити не за 50-70 гривень: "Зниження неминуче"

Ціни на яйця, скріншот з відео
Ціни на яйця, скріншот з відео

Всі ми пам'ятаємо, як восени 2022 року в Україні різко збільшилася ціна на курячі яйця на ринках та супермаркетах. У сфері їх виробництва досі зберігаються чинники, які призвели до цього. Експерти й очікують, що вже навесні вони нарешті подешевшають – "традиційно", на 25-35 відсотків. Хоча у I кварталі 2023 року вартість продовжить коливання через стабілізацію виробництва та сезонність. Про це заявляють в асоціації "Союз птахівників".

Настя Каменських у вазі 80 кілограмів здивувала українців: "Була вагітна, ось і приховувала"

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Користувачам показали, як виглядала Настя Каменських до того, як почала боротися із зайвою вагою. Як їй це вдалося і що про це думають користувачі в мережі. "Вона не завжди була худенькою, але погодьтеся у будь-якій вазі шикарна" - йдеться у повідомленні під роликом. Цими кадрами Настя сама ділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, коли вирішила розповісти свою історію схуднення. Зараз вона виглядає неймовірно, але зізнається, що це їй коштувало зусиль і багато років роботи над собою.