Євген Кошовий із "Кварталу 95" затягнув на сцену молодшу дочку: Варвару вже бачили

Євген Кошовий, скріншот: Youtube
Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Євген Кошовий – головна особа "Кварталу 95" останніх років, ставши таким після того, як Володимир Зеленський став президентом і пов'язав своє життя з політикою. Багато хто вже бачив його старшу доньку Варвару на сцені - причому кілька разів у різних шоу. Однак тепер настав час молодшої доньки відомого лисого гумориста – Серафими. Сценки "Кварталу 95" завжди були простими та дуже смішними. Проте останнім часом дедалі частіше вони звертають увагу на те, що відбувається в країні - зокрема, на повномасштабну війну. У "Жіночому кварталі" це робить також і за допомогою пісні.

На борщ не вистачить, але можна зварити рагу: в Україні дешевшає картопля, а морква та капуста різко дорожчають

Овочі в супермаркеті, фото press.lv
Овочі в супермаркеті, фото press.lv

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Для всіх наших читачів, котрі уважно стежать за цінами на головні продукти харчування в магазинах, є кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів відновили ціни на овочі. Зокрема, зростають ціни на капусту та моркву, а ось цінники на картоплю трохи опустилися. Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin. Згідно з відкритою інформацією, станом на 10 березня знизилася лише вартість молодої картоплі з 15,97 грн/кг до 14,90 грн/кг.

Українцям показали великі пророчі слова Тараса Шевченка, сумнівів не залишається: "Завжди вірила, вірю і віритиму"

Тарас Шевченко, скріншот: Youtube
Тарас Шевченко, скріншот: Youtube

Українська синоптикиня Наталія Діденко опублікувала святковий пост, в якому розмірковує про те, яким би був Тарас Шевченко, якби був нашим сучасником. Вона додала, що Тарас Григорович імпонує їй рідкісним поєднанням української сільської гарної ментальності, яку зараз рідко зустрінеш, уродженого аристократизму, співчуття, чутливості, абсолютно сучасної поваги та розуміння жінок та водночас космічної сили та впевненості у своєму народі.

Михайло Поплавський надихнувся "творчістю" Газманова та видав новий "хіт": без молоденьких студенток не обійшлося

Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube
Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube

Український співак та ректор Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський зняв кліп на свою пісню "Офіцери". У мережі помітили її схожість із "творчістю" Олега Газманова. Ролик зірковий ректор опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Михайло Поплавський не зменшує обертів і продовжує дивувати українців своїми творчими здібностями. На цей раз він випустив кліп на нову пісню "Офіцери". У новій роботі Михайла Поплавського є багато маркерів української ідентичності, зокрема козаки в шароварах, вишиванки, гопак і не обійшлося без молоденьких студенток.

Ухилення мобілізації за кордоном: після повернення в Україну чоловіки, які втекли будуть нести відповідальність

Мобілізація в Україні, фото protocol
Мобілізація в Україні, фото protocol

Попри те, що з перших днів широкомасштабної війни в Україні було оголошено воєнне положення, яке передбачає заборону на виїзд чоловікам призовного віку від 18 до 60 років покидати країну, декому все ж вдалося перетнути кордон незаконно. Але після повернення вони можуть понести відповідальність. Про це розповідає Катерина Котенкова. Українські чоловіки, які не повернулися з-за кордону, після повернення можуть отримати лише штраф. Кримінальну відповідальність можуть застосувати до українців, які втекли за кордон після вручення повістки, яку вони підписали.