Російська влада славиться своїм диким ставленням до народу. Чого тільки варті історії про затримання пенсіонерів на "мітингах", побиття і навіть тортури. Мер Оренбурга Сергій Салмін вкотре переконав усіх, що путінський режим та конфлікт поколінь породжує жорстокість.

Під час інтерв'ю місцевим журналістам чиновник висловив невдоволення з приводу того, що молоде покоління у росії давно "не отримувало в морду" за свої різкі висловлювання на просторах інтернету.

Мер Оренбурга, фото orenday
Мер Оренбурга, фото orenday

"Завдяки соцмережам і гаджетам виросло ціле покоління тих, хто за свої слова жодного разу не отримували в морду. А в морду - це боляче. Коли ніс на бік, кров тече - це боляче, але за свої слова відповідати треба ж", - заявив мер російського міста.

За його словами, молоді люди відчувають безкарність та вседозволеність, і не знають, як боляче можна отримати по обличчю за свої слова.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Справа в тому, що користувачі мережі, зокрема автори анонімних телеграм-каналів, активно критикують Салміна. Сам він сприймає це як "відверту брехню і бруд на адресу себе та своєї сім'ї". Чиновник назвав таких людей "дурнями". Він хотів би, щоб усі особисто висловили йому своє невдоволення.

Нагадаємо, від російського бойовика Мангушева, який стрибав на сцені з черепом захисника "Азовсталі", залишився попіл: дружина стежила, щоб голова догоріла

Раніше ми писали про те, що росіяни не позбудуться так швидко шляху, колишній дипломат засмутив українців: "Вони пропали б без його захисту"