"Я в рот *бала Україну вашу": дівчина із Закарпаття захотіла відділитися та повернути місцевих із фронту

Не встигають українці відпочити після одного скандалу, як раптом з'являється нове "розчарування" - зараз просто із Закарпаття...

Українка записала відео, в якому публічно запропонувала "відокремити цей регіон від України" та повернути воїнів ЗСУ, які там виросли, з фронту.

Вона зазначила, що нібито у рідному Закарпатті не може знайти роботу, а всі заводи та фабрики збудували іноземці. Через це місцеві жителі не знаходять нічого кращого, окрім як поїхати на заробітки до Чехії.

Українка із Закарпаття, скріншот: Youtube
Українка із Закарпаття, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Х*ета швидко зникає...": Даша Астаф'єва підняла на сміх "шароварщину", пісні "Гопак" теж прилетіло

Популярна українська модель, співачка, волонтер, ведуча розважального кулінарного шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва, яка нещодавно спокусила чоловіків на джинсові міні, вирішила на особливих правах прокоментувати те, що відбувається в сучасній українській поп-музиці.

Даша Астаф'єва різко висловилася щодо "шароварщини". Цього разу йдеться про той контент, який негативно впливає на нашу українську культуру. Зокрема, під рознос потрапила композиція Юлія Лущинська із піснею "Гопак".

Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube
Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube

"Укрпошту" та "ПриватБанк" чекають на масштабні перевірки: що з'ясовуватимуть ревізори

Національний банк України у 2023 році запланував проведення виїзного моніторингу шести об'єктів оверсайту.

Про це повідомляє прес-служба НБУ. Оверсайт – це нагляд за платіжними системами на відповідність вимогам законодавства України та міжнародним стандартам. Нацбанк перевірить, чи повною мірою забезпечуються заходи щодо безперервної роботи платіжної інфраструктури.

НБУ, фото з вільних джерел
НБУ, фото з вільних джерел

Зірка "Холостяка" Віка Варлей показала все у новому номері Playboy: ці форми хотіли побачити усі чоловіки

Схоже, що у зірки Playboy Даші Астаф'євої з'явилася справжня конкурентка. Наразі головною героїнею легендарного чоловічого журналу стала учасниця "Холостяка 12", українська актриса Вікторія Варлей.

Відомо, що 38-річна артистка знялася топлес для діджитал-номера глянцю.

"Якщо мене запитають, що таке успішний успіх, я відповім, що це потрапити на обкладинку Playboy у 38 років", - зазначила Вікторія Варлей.

Вікторія Варлей, фото: Playboy
Вікторія Варлей, фото: Playboy

Священик УПЦ МП розбещував 13-15 літніх доньок, скориставшись загибеллю дружини

На офіційному сайті Дніпропетровської обласної прокуратури з'явилась жахлива інформація, щодо священика одного з храмів УПЦ МП, який, як виявилося, розбещував рідних дочок.

За процесуального керівництва прокуратури Лівобережного округу міста Дніпра було повідомлено про підозру священика з храму Української Православної Церкви (Московського Патріархату) у справі про розбещення неповнолітніх — частину 2 статті 156 Кримінального кодексу України.

Священник УПЦ МП, фото: dnipr.gp.gov.ua
Священник УПЦ МП, фото: dnipr.gp.gov.ua