"За*бали тупо в дошку": українці не витримують "квестів" із передачею показників лічильників

Лічильники води, фото з вільних джерел
Лічильники води, фото з вільних джерел

Щомісяця українці зобов'язані передавати постачальникам комунальних послуг показники лічильників. Враховуючи, що постачальників чимало і в кожного свої умови та правила, таке просте завдання перетворюється на непростий "квест". Українець поскаржився, що з передачею показників лічильників можна збожеволіти, адже оператори ринку вимагають повідомляти дані в різні дні місяця, чим серйозно плутають людей. Разом з тим, якщо не запам'ятати всі дати і передати показники не в ті числа, то оператори радісно накидають "розрахункове споживання" на свій розсуд і доводиться морочитися з листами коригування, щоб не платити зайвого.

"Матраци з сейфами не допоможуть": українцям можуть загрожувати штрафи на понад 1 мільйон гривень

Декларація доходів. Фото: скриншот Youtube
Декларація доходів. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Відповідно до українського законодавства, українці зобов'язані щорічно декларувати свої доходи та майно. НАЗК нагадало, що за декларування недостовірних відомостей про свої доходи та майно громадянам загрожує штраф. Агенство звертає увагу українців на те, що за декларування недостовірної інформації передбачена адміністративна відповідальність за частиною четвертою статтею 1726 Кодексу України про адміністративні порушення (КУпАП) та карається чималими штрафами.

Поки Ані Лорак "рятує дітей" від імені путіна, її колишній Мурат одружився з 26-річною Лілією Реус: весілля було з розмахом

Весілля Мурата та Лілії, фото: natalia_dupak_/instagram
Весілля Мурата та Лілії, фото: natalia_dupak_/instagram

Ані Лорак остаточно пробиває дно, коли у дні обстрілів Києва, в яких гине дитина, пропонує своїм шанувальникам "скинутися грошима" для допомоги дітям Донбасу. Звичайно ж, організація російська, не виключено, що за її допомогою дітей крадуть із окупованих територій. І поки Лорак зайнята закопуванням себе, її колишній чоловік Мурат Налчаджіоглу одружився зі своєю озлобленою. Радісна подія сталася 3 червня 2023 року під Києвом. Мурат та Лілія влаштували затишну вечірку в одному із заміських ресторанів Києва. Цікаво, що самі наречені довго тримали своє свято в секреті.

З якими проблемами серця вас точно не заберуть на війну: шукайте себе у списку

Військовий квиток, скріншот: YouTube
Військовий квиток, скріншот: YouTube

Повномасштабна війна в Україні, розпочата росіянами 24 лютого 2022 року, триває вже понад 450 днів... і досі невідомо, коли вона може закінчитися. Хоча воїни ЗСУ продовжують готуватися до серйозного контрнаступу, щоб вигнати ворога з усіх наших земель – включаючи Крим, Донецьк, Луганськ та інші тимчасово окуповані території. При мобілізації повинні закликатися чоловіки віком від 18 до 60 років. Однак, як багато хто вже знає, існують винятки. Деякі особи, які страждають на серцеві захворювання, не підлягають заклику у зв'язку зі своїм станом здоров'я. Список хвороб, що дають підстави для виключення особи із призову та військової служби, встановлений у Додатку 1 "Положення про військово-лікарську експертизу ЗСУ".

Відьма Марія Тиха озвучила тривожний прогноз на червень: під загрозою бомбардувань 13 міст

Відьма Марія Тиха, скріншот: YouTube
Відьма Марія Тиха, скріншот: YouTube

Відома у соціальних мережах українська відьма-некромантка та екстрасенсиня Марія Тиха, яка днями передбачила повний блекаут у російській федерації, перерахувала українські роки, які у червні окупанти можуть бомбити. Також у зоні ризику, за словами відьми, опинилися кілька областей. За її словами, потрібно бути у повній готовності мешканцям Львова, Полтави, Києва, Харкова, Одеси та Одеської області, Миколаєва та Миколаївської області, Дніпра, Хмельницького, Запоріжжя, Херсона, Кропивницького, Рівного та Житомира.