На користувачів браузера Google Chrome чекає розчарування. Як виявилося, після великого оновлення на честь ювілею браузера, він став вживати на 13 відсотків більше оперативної пам'яті, змушуючи ваш ПК гальмувати ще більше."Користувачів браузера Google Chrome чекає розчарування, коли компанія випустить чергове оновлення. Нова версія, як з'ясувалося, буде використовувати відразу на 13% більше оперативної пам'яті, ніж зараз", - йдеться в повідомленні.

Цю цифру офіційно підтвердили в самій корпорації. Як наголошується в блозі Google, неприємне нововведення необхідно для поліпшення рівня забезпечення безпеки.

І хоча більшості все-одно на різні сертифікати браузера, це дуже важливий крок, враховуючи, наскільки конфіденційна інформація зараз важлива для людей. Варто згадати скандал з Facebook і Google, які читали ваші листування і зливали дані стороннім компаніям для реклами і інших даних.

Браузер Chrome відомий своєю швидкістю роботи і нововведеннями, які систематично отримують користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як очікується, мобільна версія Chrome отримає аналогічну оновлення, але пізніше. Як виявилося, оновити десктопну версію куди простіше, оскільки практично всі користувачі мережі користуються Windows. Зі смартфонами все інакше.

Нагадаємо, співробітники Массачусетського технологічного університету (MIT) розробили пристрій, оснащений штучним інтелектом (ШІ), який здатний швидко розрізняти різні предмети за різними критеріями.

Як повідомляв Знай.uа, фитнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 був представлений ще 31 травня поточного року і практично відразу надійшов у продаж. Однак, виробники відразу попередили, що більш пізні версії отримають деяку перевагу.

Знай.uа писав, що у мережі з'явилася інформація про те, що популярний додаток Viber дало збій. Наприклад, сервіс перестав нормально функціонувати в Росії, Білорусії, Великобританії, Молдови, а також інших європейських країнах.