Нещодавно в мережі сплив черговий скандал, який зіпсував репутацію компанії Apple.

По-перше, багато користувачів помітили, що акції компанії впали.

Apple

По-друге, нещодавно користувачі зауважили, що у автозаміни на гаджетах з'явився безглуздий сексистський баг, що, звичайно ж, викликає обурення.

телефон

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Любителі Android вже готувалися потирати ручки, але, як ми знаємо, їхні додатки не особливо відрізняються в таких моментах.

автозаміна

Сподіваємося, компанія прийме належні заходи.

До слова, давно минули ті часи, коли кожна нова модель смартфона від Apple зустрічалася з невимовним захопленням. Саме тоді Стів Джобс сказав, що поєднав телефон, аудіоплеєр і фотоапарат в один пристрій, назвавши його iPhone 2G.

Напередодні в місті Купертіно (штат Каліфорнія, США) в ході традиційного заходу корпорація Apple представила порцію нових гаджетів.

Apple

Найбільший ажіотаж серед фанатів "яблучної" продукції в черговий раз викликали три моделі смартфонів - iPhone Xs, iPhone Xs Max і iPhone XR. І хоча смартфони в самому залі, де проходила презентація сприйняли із захопленням, деякі експерти скептично поставилися до нових девайсів. Аналітики заявили, що Apple лише допрацювали iPhone випуску-2017. iPhone Xs фанати"яблучники" чекали майже рік, являє собою більш-менш точну копію торішнього iPhone X. І саме це і сталося. Всі ці витоки дозволили створити загальну картину майбутніх смартфонів ще за кілька місяців до виходу.

Apple

Також експерти розкритикували рішення інженерів корпорації поставити на iPhone Xs і iPhone Xs Max новітній процесор A12 Bionic, здатний виконувати трильйонів операцій в секунду. Таке програмне рішення, на їх думку, буде актуально тільки для тих користувачів, які не уявляють життя без мобільних ігор або працює в сфері обробки відео, а для середньостатистичних користувачів цей процесор є дуже потужним. Потужність вимагає величезну енергію, у зв'язку з чим акумулятор буде швидше розряджатися.Відомо, що iPhone Xs буде коштувати $999, а iPhone Xs Max - $1099 тис. iPhone XR - нове рішення від Apple в умовно "бюджетному" діапазоні. Саме тому в ньому використаний застарілий LCD-екран замість дорогого OLED. iPhone XR обійдеться покупцеві в $935., що ні краплі не бюджетно.

Apple

Нагадаємо, Джастін Маканір, який обіймав в компанії Tesla посаду віце-президента з міжнародних відносин, вирішив перейти на нове місце роботи. Йому запропонували сісти в крісло фінансового директора на іншому підприємстві. Топ-менеджер зазначив, що було б дуже нерозумно відмовитися від запропонованої вакансії.

Як повідомляв Znaj.ua, експерти прийняли рішення розсекретити приховані в гаджетах функції, які допомагають досягти максимальної ефективності при роботі з фірмовими "яблучними" мобільними телефонами.

Також Znaj.ua писав про те, що співробітники Массачусетського технологічного університету (MIT) розробили пристрій, оснащений штучним інтелектом (ШІ), який здатен швидко розрізняти різні предмети за різними критеріями.