наступного флагманському смартфоні від OnePlus не буде звичного аудіороз'єму. Замість цього користувачам доведеться або переходити на бездротові навушники, або купувати перехідник, який допоможе з допомогою роз'єму для зарядки слухати музику.

Цей крок залишає ще менше роз'ємів для навушників у флагманських пристроях. Зокрема, вони залишилися в моделях Samsung, Xiaomi, Meizu і Pixel (у старих моделях).

"Ви повинні приймати рішення, які оптимізують користувальницький інтерфейс, і розуміти, що деколи речі, які забезпечують цінність для користувача, також можуть додати проблем. На початку цього року ми виявили, що 59 відсотків нашої спільноти відмовилися від звичайних навушників на користь бездротовим і це було ще до того, як ми запустили наші Bullets навушники Wireless", - підкреслив співзасновник OnePlus Карл Пий.

Іншими словами, більшості користувачів просто не потрібен роз'єм для навушників, а його впровадження створює безліч проблем при створенні смартфона. Відмова від роз'єму дозволить компанії приділити увагу іншим функціям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Відмова від роз'єму дозволила компанії звільнити місце для "нових технологій" і поліпшити час автономної роботи гаджета. Цілком можливо, що це із-за збільшення батареї у зв'язку із звільненням місця всередині самого смартфона.

Наголошується, що разом з OnePlus 6T покажуть провідні навушники зі штекером USB Type-C, які будуть працювати без перехідника. Це модифікація поточних OnePlus Bullets V2, і ціна нової моделі повинна залишитися на тому ж рівні - 20. Погодьтеся, це непогана ціна, враховуючи, що все більше виробників відмовляються від навушників 3.5 на користь USB-C.

Смартфон оснастять 6,4-дюймовим дисплеєм Optic AMOLED з роздільною здатністю Full HD і співвідношенням сторін 19,5: 9, а також склом Corning Gorilla Glass 6. Процесор використовується восьміядерний чіп Qualcomm Snapdragon 845. Крім усього іншого, майбутній OnePlus 6T стане одним з перших телефонів в США, який отримає сканер відбитків пальців в дисплеї. У свою чергу, китайці вже у всю впроваджують цю технологію в свої смартфони.

Нагадаємо, що компанія Google закриє поштовий сервіс Google Inbox. Незважаючи на те, що сервіс досить популярний серед користувачів, компанія вважала, що краще зосередитися на Gmail.

Раніше Знай.uа писав, що давно минули ті часи, коли кожна нова модель смартфона від Apple зустрічалася з невимовним захопленням. Саме тоді Стів Джобс сказав, що поєднав телефон, аудіоплеєр і фотоапарат в один пристрій, назвавши його iPhone 2G.

Знай.uа повідомляв, що в останній на даний момент інсайдерської збірці Windows 10 (під номером 1809) Microsoft реалізувала нову функцію, що перешкоджає установці браузерів Chrome і Firefox. Залишається таємницею, чи законно робити такі речі заради просування власних продуктів.