Sony вирішила піти по стопах Nintendo — корпорація представила мініатюрну версію першої PlayStation, в яку вшила двадцять класичних ігор, включаючи Final Fantasy VII, Jumping Flash, R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 і Wild Arms.

Така новина сильно порадує геймерів, які починали знайомитися з відеоіграми 20 років тому, коли вони тільки з'являлися на прилавках. Новому поколінню 8-бітні ігри просто нецікаві, і це цілком очікувано, адже ігрова індустрія не стоїть на місці. Повний список тайтлов стане відомий ближче до запуску, а ретро-геймери вже починають розбивати скарбнички і діставати свої заначки в книгах.

PlayStation Classic на 45% менше оригінальної консолі. Про незайманий вигляд консолі можна забути, але компактність прийде по душі. В комплекті за 100 доларів йде кабель HDMI і два геймпада для ігор з локальним мультиплеер. Це все, що потрібно для справжнього хардкорного геймера.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Глобальний реліз мініатюрної PlayStation приурочили до 24-річчю консолі — 3 грудня 1994 року PS1 надійшла у продаж в Японії. З тих пір Sony продала понад 100 мільйонів пристроїв.

Компанія зробила сюрприз для всіх геймерів, які збирали на ігрову приставку з кишенькових грошей. І хоча в деякі ігри вже не пограти без самої старої консолі, більшість культових проектів знаходяться у відкритому доступі в мережі, так що кожен бажаючий може відчути себе підлітком, який мріяв про таких іграх.

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бана від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.