Для користувачів популярного месенджера WhatsApp розробники приготували приємний сюрприз, який дозволить кожному захистити свій аккаунт від зловмисників і хакерів. Власник облікового запису зможе відсканувати свій “портрет” і відбитки, а також залишити кілька довірених осіб. Після цього зайти на сторінку, відкрити листування або знімки зможуть тільки ці люди — сторонніх система не пропустить. Таким чином особисті дані користувачів будуть під надійним захистом.

Для тих, хто не захоче “ділитися” своїми “пальчиками” і особою, залишиться можливість авторизації шляхом введення цифрового пароля. Однак, система не така надійна, і це очевидно, враховуючи кількість витоків даних користувачів, і цифри збільшуються з кожним днем, так як обходів захисту все більше, і хакери придумують нові системи злому.

Нововведення помітили в тестовій версії додатку, яка доступна обмеженому числу користувачів. Працює ідентифікація тільки на iOS-пристроях — до Android Touch ID Face ID ще не дійшли, проте з часом це швидко виправлять.

Коли в WhatsApp введуть додатковий захист, і введуть взагалі (хто знає, наскільки успішним буде тестування) — поки невідомо. Сподіваємося, що це допоможе позбавитися від ботів і постійних зломів, а також від розсилки фейкових новин.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.