З 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. І сім з дев'яти разів вигравав Йонас Нойбауер. Проте в минулі вихідні він поступився титулом чемпіона новому игроку, який здивував публіку не тільки світовим рекордом, але і своїм віком.

Чемпіонат проводився в Портленді, штат Орегон. І перше місце в ньому зайняв 16-річний новачок Джозеф Саэли. Сам процес побиття рекорду зняли на відео, про можна помітити, як новий рекордсмен явно нервував, коли ставав близько до встановлення нового світового рекорду.

Молодий гравець переміг суперника з рахунком 3:0. У фінальній грі він набрав на 19 тисяч очок більше, ніж Нойбауер. В сумі за три раунди він набрав 934 880 балів. При цьому Джозеф, за словами організаторів турніру, на 13 років молодший Йонаса. За свою перемогу юний геймер отримав приз у розмірі 1000 доларів. Так, грошовий приз не такий великий, як хотілося б, але світовий рекорд залишився за ним, назавжди вписавши ім'я юного кіберспортсмени.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що оригінальний “Тетріс” був розроблений радянським програмістом Олексієм Пажитновым. Перша версія вийшла 6 червня 1984 року. Зараз ця гра існує на всіх актуальних платформах, у вигляді веб-додатків і так далі, так що кожен може спробувати себе в цій грі. Бути може, саме у вас є приховані задатки майбутнього рекордсмена?

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.