На конференції Blizzcon 2018 компанія Blizzard Entertainment, яка є шанованою корпорації з-за створення таких ігор як WarCraft, StarCraft і Overwatch, анонсувала ще один проект у всесвіті Diablo. Гравці сподівалися на четверту частину популярної RPG, але отримали зовсім іншу гру, яка викликала швидше роздратування, ніж позитивні емоції.

Новим проектом виявилася гра Diablo Immortal, яка створена для популярних мобільних платформ Android і iOS. Події в Diablo Immortal розгортаються за сюжетом між Diablo 2 і 3, охопивши часовий відрізок у кілька десятків років, розповідаючи нові історії вже відомих нам героїв.

Показаний на Blizzcon 2018 геймплейний трейлер демонструє шість класів персонажів - некромант, чарівник, мисливець на демонів,варвар, чернець і хрестоносець. Також і обіцяний режим MMORPG на мобільних пристроях.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Але шанувальники культової серії Diablo були засмучені таким анонсом - всі чекали чогось більш якісного. Навіть тизерний ролик гри на YouTube набрав купу дизлайків від розлючених фанатів гри.

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.