Ми вже писали, що програмісти Xiaomi розпочали роботу над оболонкою MIUI 11. Зараз в мережу втік список смартфонів, які отримають оновлення. Звичайно, це поки що неофіційна інформація, але вона здається цілком правдивою. Варто відзначити, що кількість смартфонів, які все ж розживуться новою версією прошивки досить величезна. Швидше за все, не отримають тільки вже сильно застарілі апарати, які на ринку вже більше 2-3 років.

Отже, повний список смартфонів: Xiaomi Mi 9, Mi MIX 3, 8 Mi, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi 8 EE, Mi MIX 2S, Mi MIX 2, Mi MIX 1, Mi 6X, 6 Mi, Mi Note 2, Mi Note 3, Mi 5X , Mi 5c, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi Max 2, Mi Max, Mi Max 3, Mi Play. До речі, список смартфонів лінійки Redmi ще більше: Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7, Redmi S2, Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 3S/3X, Redmi Note 5A, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi Note 6, Redmi Note 6 Pro.

Що стосується самої ж прошивки, зовнішній вигляд практично не зміниться, не рахуючи екрану блокування. При цьому, функціонал збільшиться, так і економія заряду дозволить йому працювати без підзарядки помітно більше. Втім, потрібно дочекатися офіційного виходу, щоб оцінити особисто.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Apple планує запустити платний сервіс, який дозволить власникам iPhone і інших гаджетів від яблучної компанії читати необмежену кількість новин від різних редакцій. Втім, сам сервіс коштує 10 доларів в місяць, так що любителям тільки перевірених новин доведеться платити за інформацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігор Civilization VI раптово стала безкоштовною. Тепер кожен бажаючий може оцінити гру абсолютно безкоштовно. Однак, будуть доступні лише головні аспекти гри, а ось за доповнення або ж DLC доведеться заплатити реальних грошей, якщо ви цього захочете.

Знай.uа писав, що Google відновила роботу над Project Ara. Нагадаємо, що це модульний смартфон, у якого можна змінювати “начинку” самостійно, а сам процесор, камера, акумулятор мають форму прямокутників. Нагадаємо, що проект поховали ще в 2016 році, і вже в 2019 перше модульне пристрій може виявитися на прилавках.