Вже через кілька днів у рамках виставки Mobile World Congress 2019 Барселоні LG представить новий флагманський смартфон LG G8, але і преміальну модель LG V50 ThinQ 5G. А ось смартфон з гнучким екраном від LG на цій виставці точно не з'явиться. Судячи з усього, компанія не бажає вриватися на ринок гнучких смартфонів, або ж просто не готова представити такий смартфон.

Сьогодні південнокорейський гігант публічно заявив про те, що поки не планує випускати гнучкий смартфон, аргументувавши це тим, що потрібний момент для випуску такого пристрою ще не настав. Іншими словами, LG вважає, що поки занадто рано випускати гнучкі смартфони. До того ж, їх ціна буде просто величезною, а починатися вона буде з 1 500 доларів. Так, пристрій вмістить в собі смартфон, планшет, але звичайний покупець просто не готовий до такого девайсу. Куди простіше придбати за такі гроші топовий смартфон.

Відповідну заяву на недавній прес-конференції в Сеулі зробив керівник підрозділу мобільних пристроїв і телевізорів LG Брайан Квон. Втім, компанія Xaiomi і Samsung представлять свої гнучкі пристрої вже в цьому році, а глава Xiaomi навіть показав за допомогою відео, як користуватися таким девайсом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що преміальний смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає дивовижні характеристики. Немає сумнівів, що начинка буде флагманської, але родзинкою девайсу стане його камера. Повідомляється, що вона буде висувною, але буде відрізнятися від вже існуючих аналогів. Втім, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple представить нову версію ноутбука MacBook Pro 2019. Повідомляється, що він отримає 32 Гб оперативки, що дуже великий показник. Втім, для роботи з відеоредакторами цього досить.

Знай.uа писав, що в офіційному магазині Windows Store знову знайшли віруси. Тепер кожен бажаючий встановити програму собі на комп'ютер з магазину Microsoft може виявитися в пастці у хакерів.