У рамках заходу Galaxy Unpacked, крім флагманської серії смартфонів Galaxy S10 і складного смартфона Galaxy Fold, компанія Samsung представила відразу кілька переносних пристроїв для тих користувачів. Звичайно ж, йдеться про годинники Galaxy Watch Active і фітнес-браслети Galaxy Fit і Fit e.

Galaxy Watch Active – оновлення існуючої флагманської лінійки годиннків компанії. Samsung змінила в цій версії звичний дизайн, а от головних фішок додалося багато. Втім, компанія намагалася скопіювати можливості Apple Watch 4, які здатні робити ЕКГ для свого власника в реальному часі.

Годинники Galaxy Watch Active оснащені 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм, прикритим захисним склом Gorilla Glass 3. Що стосується начинки, девайс отримав чіп Exynos 9110 з частотою 1,15 ГГц, 768 МБ оперативної пам'яті і 4 ГБ вбудованої пам'яті. З датчиків є акселерометр, гіроскоп, барометр, датчик серцевого ритму і датчик освітленості. Втім, годинники отримали всі сучасні нововведення, які повинні бути в кожному пристрої флагманського сегмента. До речі, в девайсі є захист від пилу і вологи.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, пристрій здатний витримувати тиск до 5 атм. Galaxy Watch Active працюють на операційній системі Samsung Tizen і сумісні з усіма пристроями на базі Android і iOS.

Цей девайс обійдеться у 200 доларів. Що стосується фітнес-браслетів Galaxy Fit і Galaxy Fit e, то вони, як і Galaxy Watch Active, вміють автоматично відстежувати різну активність користувача, включаючи їзду на велосипеді, біг і греблю. Втім, нічого іншого за таку ціну від них і не потрібно, адже браслет буде продаватися всього за 99 доларів.

Нагадаємо, що хакерам вдалося взломатьіРһопе за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.