Компанія Sharp запатентувала досить цікавий смартфон з гнучким дисплеєм. Мова йде про апарат вертикальної складання за аналогією з класичними розкладачками. Судячи з рендерам, екран устрйоства при складанні закривається всередину. Це дасть девайсу додатковий захист, і екран не буде дряпатися.

Головна особливість новинки - хитромудра система згинання корпусу. У центральній зоні пристрою передбачені два шарнірних механізмів, які розміщені на відстані 1 см один від одного. Це допоможе смартфону працювати справно і навіть після декількох років.

При згинанні апарату вздовж одного з шарнірів половинки корпусу повністю закривають один одного. Другий шарнір дозволяє скласти смартфон так, що користувачеві буде доступна невелика частина екрана, де можуть відображатися повідомлення, корисна інформація тощо. Таким чином, позицій екрану є кілька, і це головна відмінність від конкурентів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Sony Xperia 2 незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, це буде бюджетна модель Xperia 1, ціна якого близько 1000 доларів. Втім, цей девайс отримає флагманські характеристики, а також крутий екран, з яким не зрівняється навіть дисплей iPhone XS Max. Що стосується ціни, за девайс попросять близько 750 доларів, що трохи дешевше попередника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Sony PlayStation 5 засмутила фанатів ще до виходу. Повідомляється, що тепер не буде можливості заощадити на покупці ігор. Девайс не матиме дисководу, так що вже використаний диск не вийде придбати. Це означає, що за всі новинки доведеться заплатити дуже багато.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air 12.5. Повідомляється, що апарат має непогані характеристики, а також рекордний вага, який становить близько 1.07 кг. приміром, MacBook від Apple набагато важче. Однак, це може позначитися на автономності пристрою, адже для зниження ваги довелося зменшити розмір акумулятора.