наприкінці березня пройшов захід Bethesda Game Days, на якому виступав Тодд Говард і розповідав про стан Fallout 76. Однак на ResetEra тільки недавно звернули увагу на його слова про гру. На думку Тодда, в новій частині серії все чудово.

І це викликало сумніви, так як гра в самому початку випуску просто з тріском провалилася. Критики не оцінили старань, а геймери стикалися з численними багами і помилками в грі, і деякі з них досі не виправили. Крім цього, компанія так і не змогла знайти спільну мову з гравцями, і навіть не хотіла повертатися кошти тим, хто придбали гру, але передумали в неї грати.

Сам Тодд Говард заявив, що у гри багатомільйонна аудиторія, і це тільки на користь, так як попереду буде тонна крутого контенту. Вірити словами Говарда, чи ні - вирішуйте самі. У порівнянні з Fallout 4, гра не так сильно просіла, але ось попередні частини розривають новинку за всіма параметрами.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У гри дійсно був проблемний запуск, але, можливо, справи почали налагоджуватися.

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.