Компанія Microsoft заявляє про припинення підтримки операційних систем Windows 7, Windows 8 і Windows Phone 8.x. Раптово, але компанія вирішила відмовитися від підтримки і порівняно нової ОС. Втім, це навіть на краще, оскільки більше користувачів зможуть перейти на Windows 10, яка отримує оновлення на основі постійно.

компанія навіть розіслала повідомлення користувачам застарілих ОС, щоб всі вже зрозуміли, що настав час Windows 10. Однак, на заміну десятої вінди прийде нова Lite OS, яка в кілька разів краще попередників за всіма параметрами. Повідомляється, що новинка буде працювати навіть на планшетах і смартфонах.

Останнє оновлення для Windows 7 обіцяють випустити 14 січня 2020 року, посхле чого ОС перестане отримувати оновлення системи безпеки. Звичайно, користуватися Windows 7 можна буде і після цього, просто тоді ви не будете отримувати оновлення системи безпеки ляже на ваші плечі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Apple розповіла, що роблять зі старими моделями iPhone, які відслужили своїх власників. Компанія повідомляє, що займається розбиранням робот, який здатний розібрати 200 смартфонів за годину. Після цього, металеві компоненти йдуть на переплавку для корпусів для MacBook, а акумулятори переробляються. Повідомляється, що робот на ім'я Дейзі розбирає близько 1.5 мільйонів айфонів в рік.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony раніше вже розповідала про нової консолі Sony PlayStation 5, яка здивує користувачів небувалими характеристиками, з якими не зрівнятися навіть ПК. Проте, компанія Microsoft повідомила, що Xbox нового покоління виявиться могутніше за свого конкурента. Обидві приставки з'являться на прилавках вже в 2020 році, так що незабаром ми дізнаємося, хто виявився правий.

Знай.uа писав, що в мережі показали живої Meizu 16s в дії. Судячи з відео, смартфон здатний працювати максимально швидко, без жодних глюків. І хоча девайс не отримав топову начинку, ціна приємно порадує - близько 500 доларів.