В серії твітів в четвер Ілон Маск розкрив нові подробиці про своє плані побудувати до 2050 року місто з населенням 1 мільйон осіб на Марсі.

Маск сказав, що сподівається побудувати 1000 кораблів Starship - високий космічний корабель багаторазового використання, який SpaceX розробляє в Південному Техасі.

супутник Spaceway-1 на орбіті Землі
супутник Spaceway-1 на орбіті Землі

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

зрештою, додав Маск, мета полягає в тому, щоб запускати в середньому три зоряних корабля в день і зробити подорож на Марс доступним для всіх.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити в цьому році відразу кілька гнучких смартфонів. Правда, новинки покажуть ближче до літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, месенджер WhatsApp обзаведеться корисною функцією. Тепер можна перераховувати гроші іншим користувачам, що сильно спростить життя.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали нові емодзі, які з'являться у всіх сучасних смартфонах світу, включаючи Android і iOS.