Xbox Series X розіслали пресі і стримерам, і з'являються відеоролики про різні ігри для Xbox One, які працюють набагато швидше.

Не секрет, що більша частина привабливості для власників нових консолей буде виходити від перегляду старих ігор і вивчення того, як функції нової системи покращують їх.

Читайте Знай в Google News!

Тепер, завдяки відео одного стримера про Відьмака 3, запущеному на Series X, ми можемо перевірити переваги супер-прискореного часу завантаження. YouTuber rubhen925 поділився майже двогодинним відео, що показує, як гра працює на новій системі. Хоча повне відео варто подивитися, найцікавіша частина, як не дивно, виникає, коли використовується швидка подорож.

Судячи з відео, екрану завантаження просто немає - тепер гра не вимагає час для підвантаження всіх аспектів гри.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ми побачили настільки ж вражаючі зміни в Demon's Souls на PS5, які дозволяють перемикатися між областями практично без очікування, усуваючи екрани завантаження гри. На відміну від" Відьмака 3", рімейк" душі демона " створювався з нуля для PS5. Очікується, що ігри наступного покоління матимуть дуже короткий час завантаження.

Відьмак 3 виходить на Xbox Series X і PS5 з поліпшеною версією наступного покоління. У ній вперше буде реалізована трасування променів, і вона буде доступна в якості безкоштовного оновлення для власників гри на попередній системі того ж сімейства консолей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 перетворили на справжній зарядний гаджет. Повідомляється, що під час підзарядки, смартфон здатний заряджати і інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку. Звичайно, це не перший телефон з такими функціями, але творець подбав про це.

Як повідомляв Знай.uа, Google Chrome хоч і є лідером на ринку інтернет-браузерів, в останні місяці у нього з'явився серйозний конкурент. Повідомляється, що браузер від Microsoft Edge займає другу позицію в рейтингу.

Також Знай.uа повідомляв, 10 листопада відбудеться чергова презентація Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація представить перші ноутбуки на власному чіпсеті, які повинні бути набагато кращими за своїх конкурентів.