Це маленьке місто, розташоване посеред тосканських пагорбів, кидає довгу тінь через багаторічну історію. Джерело Ренесансу, Флоренція протегував могутню сім'ю Медічі і надихнув таких художників, як Мікеланджело (Давид) і Брунеллески (Дуомо). Якби не модні італійці і шикарні магазини, які прикрашають вулицю Віа Торнабуони, ви могли б подумати, що ви повернулися у часи 14-го століття. Але мистецтво Ренесансу - не єдина причина: Флоренцію також необхідно відвідати, щоб насолодитися її чудовими заходами сонця, італійською кухнею і неперевершеним романтичним чарівністю.

Як заощадити у Флоренції

Забронюйте готель на околиці міста. Для більш автентичного (не кажучи вже про економічний) досвіду замовте готель на околиці. Ви зможете прокинутися біля тосканських пагорбів, від чого відчуєте радість і прилив сил.
На багатьох листівках ви бачили чудовий вид з вершини Дуомо. Прилегла Баптистерія подарує вам практично ту ж картину. Але це обійдеться вам набагато дешевше.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Тримайтеся подалі від туристичних визначних пам'яток, коли ви голодні - ресторани тут, як правило, переоцінені. В околицях готелю Mercato Centrale можна знайти дешевшу італійську кухню.

Культура і традиції

Ідея la bella figura надзвичайно важлива в італійській культурі. Буквально перекладається як «красива фігура», la bella figura характеризує все: від сукні людини до його або її дій і манер - для італійців все життя повинна бути красивою.

Багато закладів: ресторани, продуктові магазини та туристичні визначні пам'ятки закриваються по неділях. І хоча пам'ятки Флоренції, як правило, відчиняютьмя в звичний час, багато хто після обіду відправляються на перерву.

У порівнянні з американцями, італійці більш емоційні та відкриті. Не дивуйтеся, якщо при першій зустрічі вони використовують не рукостискання, а поцілунок у щоку. Тільки уявіть, наскільки цікаво з ними спілкуватися!

Портал "Знай.uа" повідомляв про те, як з'їздити в Брюссель і не спустошити гаманець

Раніше "Знай.uа" писав про колоритному Стамбулі і турецької кухні

Нагадаємо про те, як відвідати головні пам'ятки Лісабона і заощадити