Флоренція відома не тільки своїм чудовим мистецтвом, а й своєю простою, але смачною кухнею, а також своїм вином з сусідніх міст Тоскани. В ресторани ходити зовсім не обов'язково, адже вони найчастіше переоцінені. Ви можете зробити так, як роблять італійці. Вирушайте в Mercato Centrale для придбання свіжих продуктів, хліба, сиру та м'яса. І сходити на пікнік з власними закусками.

Якщо ви полюбляєте ситнішу їжу, зверніть увагу на те, що мандрівники похвалили чудову італійську кухню і теплу атмосферу Пітті Голи і Кантини і Остерія дель Сингьяле Б'янко, недалеко від сади Боболі.

Для романтичної вечері зробіть замовлення в ресторані Ristorante La Giostra, в якому вам запропонують страви вишуканої кухні, велику винну карту (пляшки заповнюють кожен куточок ресторану). Ви чудово проведете час на колишньому місці відпочинку і каруселі площі Сальвемини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тосканська кухня - це простота. Неймовірно смачні пасти, вдосконалені кількома інгредієнтами, як і раніше багаті і багатогранні. Риба і м'ясо також добре представлені в тосканському репертуарі. Як і в більшості міст Середземномор'я, оливкова олія є важливим інгредієнтом практично кожної страви.

Флоренція також заповнена безліччю стендів для морозива. Фісташковий аромат, присмак і колір є ключем до розрізнення між хорошим продуктом і не дуже (чим темніше колір, тим краще). Ви знайдете автентичні gelaterias з фісташковим джелато неподалік від площі Санта-Кроче і в Oltrarno.

Тільки уявіть, як покращиться ваш настрій після того, як ви спробуєте як мінімум одну з італійських смачненького.

Як повідомляв "Знай.uа": у Валенсії можна відпочити смачно і недорого

Портал "Знай.uа" розповідав про те, чого варто очікувати від Праги, перлини Європи

"Знай.uа" писав про кулінарних секрети Будапешта