Однією з головних проблем для більшості потенційних самотніх мандрівників є безпека. Чи можу я залишатися в безпеці самостійно? Як я можу переконати своїх друзів і сім'ю, що зі мною все буде в порядку? Хороша новина: так, ви будете в безпеці у дорозі. Це простіше, ніж ви думаєте, тому що у вас вже є необхідні навички - ті ж методи, які ви використовуєте для забезпечення безпеки будинку, також актуальні і за кордоном.

Більшість відчувають страх перед своїм першим пригодою в поодинці. Звичайно ж, існує безліч невідомих факторів, які змушують вас нервувати. Але це все лише у вашій голові. Ваш мозок створює найгірші сценарії, які навряд чи відбудуться.

Слідуючи декільком простим правилам, ви постійно будете в безпеці під час вашого подорожі:

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Порада з безпеки №1: Довіряйте своїм інстинктам
Порада з безпеки №2: Не бійтеся говорити "ні"
Порада з безпеки №3: Носіть з собою фіктивний гаманець (зберігайте в ньому недійсні кредитки і трохи готівки, а все цінне сховайте в надійне місце)
Порада з безпеки №4: Отримайте консультацію про місто, країну, в якій ви знаходитеся, у місцевих жителів

Порада з безпеки №5: Одягайтеся належним чином
Порада з безпеки №6: Не ходіть наодинці вночі
Порада з безпеки № 7: Зробіть копії важливих документів
Порада з безпеки №8: Запишіть місцеві номери служб екстреної допомоги
Порада з безпеки № 9: Нехай друзі і близькі знають, де ви

На закінчення хочемо сказати, що соло-тревел – це чудово. Воно дозволяє вам самостійно приймати всі рішення про подорожі, сприяє особистісному зростанню і незалежності, і навіть може бути дещо безпечнішим, ніж, наприклад, подорож з друзями, які будуть вас відволікати. Соло-подорож допомагає загострити інтуїцію. Незважаючи на страх невідомості, незнайоме місто може бути безпечнішим, ніж те, в якому ви живете.

Портал "Знай.uа" розповідав про Каньйон Антилопи і про те, чому його варто відвідати

"Знай.uа" писав про 5 способів заощадити в подорожі

Нагадаємо: Вайтомо - дивовижні печери, які світяться