В наші дні існує безліч додатків для подорожей, якими наповнені ринки Android і Apple - і це проблема, оскільки більшість з них жахлива. Додатки варто сортувати. Адже деякі з них зможуть вас врятувати в важких ситуаціях, а інші - абсолютно марні. Тоді навіщо вам встановлювати на смартфон бесполнезную програму і вже тим більше платити за неї?

10 найкращих додатків, які знадобляться вам в будь-якій поїздці

LoungeBuddy – додаток, ідеально створений для аеропорту. Після введення вашої кредитної картки, статусу авіакомпанії і членства в лаунжі, додаток повідомить вам, які зали аэопорта є для вас доступними.

AirHelp. Якщо ви коли-небудь терпіли біль відкладеного або скасованого рейсу, або вам відмовляли в посадці у зв'язку з переповненим літаком, AirHelp – все, що вам потрібно. Введіть у додатку номер бронювання та повідомте про проблему. У найкоротші терміни авіакомпанія спробує вирішити проблему. А якщо зробити це неможливо, вам повернуть гроші.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Hostelworldapp. В ньому є всі звичайні речі, які ви очікуєте побачити в додатку для бронювання житла - пошук, опису, фільтри - і виглядає це особливо добре.

Airbnb – популярний і дуже корисний додаток, який дозволяє орендувати окремі кімнати, спальні місця або цілу квартиру у господарів, без будь-яких посередників.

Skyscanner – відмінна програма для пошуку дешевих рейсів. Мобільний додаток переглядає мільйони рейсів з більш ніж 1200 джерел, а потім дає вам найкращі доступні варіанти (від найдешевшого маршруту або до найпростішого).

HotelTonight надає вам приголомшливі знижки на порожні готельні номери навіть у саму в останню хвилину перед заселенням.

TripIt допомагає організувати маршрут вашої майбутньої подорожі. Все, що вам потрібно зробити, - це відправити свої листи з підтвердженням бронювання в готелях, ресторанах, рейсах за адресою plans@tripit.com і сервіс автоматично передасть всю інформацію у ваш спеціальний маршрут маршрут, щоб ви могли легко переглядати свої майбутні плани.

OpenRice - показує найпопулярніші ресторани міста, рейтинги, меню, номери бронювання та все, що стосується відвідування закладів.

Detour - це фантастична добірка аудіо-записів з GPS-навігацією, яка пропонує захоплюючі прогулянки в 17 містах світу.

Trail Wallet - легкий калькулятор для подорожей, який допоможе стежити за вашим бюджетом і витратами. Ви можете організувати свій бюджет на поїздку або по місяцях, встановити щоденний бюджет і легко додати витрати.

Світ додатків постійно змінюється. На щастя, у наш час існує безліч корисних додатків, які максимально спрощують поїздку і позбавляють від головного болю і стресу. Вони допомагають вам подорожувати краще, дешевше і довше.

Перераховані вище програми для подорожей є одними з найкращих у 2018 році. Вони однозначно варті того, щоб ви завантажили їх на ваш телефон перед наступною поїздкою.

Портал "Знай.uа" розповідав про смачні причини відвідати Мадрид

Як повідомляв Знай.uа": у Сеулі відкрилося перше у світі намальоване кафе

Нагадаємо, як завести свій тревел-блог: 7 кроків