Прага - це місце, яке завжди буде в моді. Воно залишається на туристичній карті протягом десятиліть. Місто щороку відвідує безліч туристів, і їх кількість зростає.

Прага - це чудове, добре збережене середньовічне місто з багатою історією, великими парками, нічним життям в стилі Вегаса і особливою романтикою. Атмосферні вулиці з бруківкою, чудернацькі середньовічні будинки, неймовірна чарівність роблять Прагу Прагою.

Якщо сталось так, що ви потрапили в це чеське місто всього на один день, не засмучуйтеся і проведіть його з користю – просто багато гуляйте.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ви можете взяти безкоштовний пішохідний маршрут. Це розумний спосіб орієнтуватися в новому місті, дізнатися історію та почути про основні визначні пам'ятки. У Празі є чимало безкоштовних пішохідних екскурсій, тому у вас буде багато варіантів. Групи всіх туристичних компанії зустрічаються біля астрономічнного годинника на Староместской площі в 10:00. Прогулянка триває близько трьох годин. Вам розкажуть про головні визначні пам'ятки, такі як Староміська площа, Карлів міст, Празький Град, Єврейський квартал і багатьох інших.

Є й альтернатива – влаштувати прогулянку самостійно. Отже: перша точка – Староміська площа, як ви вже зрозуміли. Наступні пункти – Празький Град, Петрин парк, стіна Джона Леннона і набережна.

Звичайно ж, під час прогулянок від однієї точки до іншої ви теж зможете побачити місцеві визначні пам'ятки: Собор Святого Віта, Старий Королівський палац, Базиліка Св. Георгія, Золотий провулок з Вежею Далиборки, Порохова вежа, Палац Розенберга, Собор Святого Віта, лабіринт і оглядову вежу, що нагадує Ейфелеву вежу. Обов'язково подолайте 299 сходинок до даху вежі, яка подарує вам чудовий вигляд.

Відмінним завершенням цього чудового дня стане відпочинок на неймовірно красивою набережною, де можна насолодитися природою, смачними стравами та напоями.

Портал "Знай.uа" писав про культуру пабів і закусок у Празі

Також про найдешевші напрямки Європи

Нагадаємо, існує 5 способів заощадити в подорожі