Однією з найважливіших складових будь-якої подорожі є житло. Розкішні готелі та курорти, як правило, забезпечують відмінне обслуговування клієнтів, дарують комфорт і затишок. Крім того, можна скористатися всіма принадами і навіть привезти пару пляшок шампуню з готелю додому.

Але ніякий готель не дозволить відчути місто так, як це зробить місцевий житель. Саме тому багато мандрівників і використовують сервіс Airbnb. Хто під час подорожі не захоче порелаксувати в приватному невеликому басейні, на балконі з видом на океан або терасою, яка може похвалитися самими епічними видами на Париж?

На сайті представлено безліч варіантів, і це, звичайно, плюс. Але як же вибрати саме ту ідеальну квартиру? Чому б не довіритися зіркам? Нижче представлені чудові варіанти житла для кожного знака зодіаку.

Козеріг: Кожен працьовитий Козеріг потребує відпочинку. Відмінним притулком стане житло в чудовому приморському містечку Тулумі, Мексика.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Водолій: Водолій любить пізнавати світ з унікальною точки зору. Гостьовий люкс Clock Tower в Лондоні, Англія є ідеальним місцем відпочинку для цього знака.

Риби: Відомі своєю невимушеною манерою, Риби мріють відпочивати десь в оточенні миру і спокою. Наприклад, в повністю структурованому бамбуковому будинку на Балі, в долині річки Аюнг.

Овен: Перебування в серці нового міста - ідеальний притулок для Овнів. Цей міський кондо-лофт може похвалитися неперевершеним видом на місто Тайбей, Тайвань.

Телець: Як один з найромантичніших астрологічних знаків, Телець буде в захваті від цього давнього житла в Остуни, Італія.

Близнюки: Щоб уникнути нудьги, Близнюкам потрібно дізнаватися і пробувати щось нове. Цей чарівний підземний хоббитовый будинок в Орондо, штат Вашингтон, перенесе вас в зовсім інший світ.

Раки: Емоційні Раки люблять відвідувати місця, які нагадують їм будинок. У цьому житло в печері, розташованому на кальдері в Санторіні, Греція, ви будете почувати себе, як вдома.

Леви: Пристрасний знак Лев прагне відвідати місце, яке подарує йому незабутні враження. Що може бути більш вражаючим, ніж перебування в затишній паризькій квартирі з виглядом на Ейфелеву вежу?

Діви: Для Дів важливо і місце розташування, і впевненість в тому, що вони зможуть дізнатися як можна більше про місце, в якому знаходяться. Відмінним варіантом для цього є житло, яке знаходиться прямо в серце Марракеша, Марокко.

Ваги: Терези люблять відчувати себе невимушено і спокійно, де б вони не знаходилися. Мельбурн, Австралія, може здатися трохи швидким для цього безтурботного знака, але перебування в цьому прихованому лісовому святилище розслабить кого завгодно.

Скорпіони: Скорпіони завжди готові до виклику. Для них важливо відчувати впевненість в собі і контролювати свою подорож. Ця чудова сучасна вілла в Акурейрі, Ісландія поєднала незабутні краєвиди, активного відпочинку та сучасного дизайну.

Швидше вирушайте в місце, де зможете відчути себе по-справжньому щасливими.

Портал "Знай.uа" вже писав про надихаючі книги для мандрівників

А також про те, як заощадити на житлі в Європі

"Знай.uа" розповідав про кращі пляжі світу