У світі постійно з'являються нові готельні бренди, орієнтовані на сімейний відпочинок, розваги для мілленіалів або вражаючі дизайном. Для мандрівника дуже добре, коли є вибір, але водночас це і погано, адже гідних варіантів дійсно багато, і з кращим з них визначитися неймовірно складно. Деякі мережі готелів можуть приймати в рази більше гостей, ніж інші. Це говорить про те, що один з найважливіших факторів у бізнесі – це лояльність клієнтів.

Відвідувачі оцінили безліч готелів різних мереж, номери, обслуговування, харчування та загальну вартість. На підставі цього був складений рейтинг найкращих готельних брендів світу.

В список потрапили готелі різних країн. Oberoi Hotels & Resorts, Leela Palaces, Hotels & Taj Hotels Resorts Palaces Resorts Safaris розташовані в Індії, в той час як Four Seasons Hotels & Resorts і Rosewood Hotels & Resorts, охоплюють усі куточки земної кулі: від Парижа до Пекіна. Всі ці готелі радують відвідувачів зразковим обслуговуванням і прекрасними сучасними номерами з усіма зручностями.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Montage Hotels & Resorts - це бутік-марка шести об'єктів у Південній Кароліні, Каліфорнії, Юті, Гаваях і Мексиці. Ці готелі розташовані в хороших місцях. Їх номери - "розкіш в кращому вигляді". Гостей порадував і персонал.

У списку цього року є і новачок – бренд Red Carnation Hotel Collection, в сімейну колекцію якого входять Замок Ashford в Ірландії (одне з найпопулярніших місць у світі), готель 41 в Лондоні і інші готелі по всьому світу. Мережа стрімко розвивається. У неї є всі шанси зайняти першу позицію в наступному році.

Отже, до списку найкращих готельних брендів потрапили:

20. Shangri-La Hotels & Resorts

19. Four Seasons Hotels & Resorts

18. St. Regis Hotels & Resorts

17. Thompson Hotels

16. Banyan Tree Hotels & Resorts

15. Taj Hotels Palaces Resorts Safaris

14. Montage Hotels & Resorts

13. Anantara Hotels, Resorts & Spas

12. COMO Hotels & Resorts

11. Aman

10. Auberge Resorts Collection

9. Alila Hotels & Resorts

8. The Peninsula Hotels

7. The Leela Palaces, Hotels & Resorts

6. Rosewood Hotels & Resorts

5. One&Only Resorts

4. Oberoi Hotels & Resorts

3. Oetker Collection

2. Red Carnation Hotel Collection

1. Six Senses Hotels Resorts Spas

Почесне перше місце заслужено зайняв бренд Six Senses Hotels Resorts Spas. Він демонструє чудовий союз розкоші і стабільності. У мережу входять готелі, розташовані в різних куточках планети – Таїланді, В'єтнамі, Португалії, Америці і Африці. Персонал готелю дбає і про гостей, і про довкілля.

Готель заборонив використання пластикових пляшок з водою. Консультанти з питань сну і харчування направляють гостей до більш здорового способу життя. В готелі, розташованому в Південно-Східній Азії відвідувачі можуть зайнятися повітряної йогою, а на Фіджі вони можуть готувати з використанням сонячної печі. Все це викликає захоплення і бурхливі емоції у відвідувачів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на Airbnb житло можна вибрати за знаком зодіаку

"Знай.иа" розповідав про кращі готелі України, Німеччини, Чехії, Словаччини, Польщі

А також про те, що приховують етнічні квартали Сінгапуру