Літо офіційно закінчилось, і це говорить про те, що настав час планувати нову подорож. Осінь - відмінний час для поїздок. У цю пору року вулиці не переповнені туристами, вартість житла суттєво зменшується, а на природі нарешті можна насолодитися тишею, спокоєм і відмінним видом.

Різнокольорові жовтневі фарби так і манять, дуже хочеться надягнути улюблений теплий светр, пальто, джинси, черевики і відправитися вивчати нове місто. Але куди ж саме варто поїхати?

Ми приготували для вас список міст і країн, які восени змінюються і стають просто чудовими

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Єгипет

Комфортна температура, відсутність натовпу і більш низькі тарифи на проживання, (особливо якщо бронювати житло заздалегідь), роблять жовтень відмінним місяцем для відвідування Єгипту. Тут ви можете не тільки поніжитися на сонечку і покупатися в морі, але і побачити одне з чудес світу і побувати в пустелі.

Ізраїль

Любителям історії, релігії і сучасності сподобається подорожувати цією крихітною країною з її дивовижною різноманітністю ландшафтів. Країна розташована біля Середземного моря, і вона дуже різна. Північ Ізраїлю – це пагорби і ліси, а велика частина півдня - пустеля.

Прага, Чехія

Прага дуже часто займає перші місця в різних рейтингах, і це цілком зрозуміло. Якщо ви ще не були в Празі, обов'язково відвідайте її восени. В цей час року ви зможете вільно і не поспішаючи досліджувати всі її пам'ятки, адже на вулицях не буде натовпів туристів. Приємна осіння прохолода робить подорож в місто тисячі шпилів особливо атмосферною.

Убуд, Балі, Індонезія

Тропічні ліси, долини і безмежні рисові поля створюють на курорті незабутню атмосферу. Відомий як культурний центр, Балі радує безліччю художніх музеїв, музики, архітектури і танцю. У Культурному центрі Балі регулярно проводяться заходи, присвячені традиційному танцю. На острові розташовано безліч красивих храмів, які вражають своєю величчю. Подорож на Балі в жовтні дозволить втекти від осінньої хандри і холодів.

Сардинія, Італія

Ідеальна погода в жовтні, практично порожні середземноморські пляжі з білим піском і кристально чиста прозора вода перетворюють Сардинію в ідеальне місце. Прогулянки на конях, піші прогулянки і човнові екскурсії мальовничими куточками дарують найкращі враження тільки в умовах помірного осіннього клімату. А місцеві жителі обов'язково здивують вас гостинністю.

Куди б ви не вирішили відправитися: в улюблене місто чи в нову країну, жовтнева поїздка стане відмінним переходом від спекотного сезону до холодного.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, як вибрати подорож по знаку зодіаку

"Знай.иа" розповідав про кращі готелі Багамських, Карибських і Бермудських островів

Нагадаємо: сучасні технології можуть залишити без роботи співробітників готелів