Фотограф Барт Сміт здійснював походи національними стежками США з 1992 року. У цьому році він завершив свій 30-й, 3700-мильний маршрут Льюїса і Кларка, щоб відсвяткувати 50-річчя закону про Національні стежки.

Нижче представлені кращі роботи, на яких зображені історичні маршрути, які він подолав

Selma to Montgomery, Алабама

54 милі Selma to Montgomery допомогли змінити історію Америки. На чолі з Мартіном Лютером Кінгом в січні 1965 року 500 захисників цивільних прав вирушили в Сельму для участі в голосуванні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Overmountain Victory

Стежка Перемоги протяжністю 330 миль проходить через чотири штати (Вірджинія, Теннессі, Північна і Південна Кароліна). Маршрут використовувався патріотичними ополченнями, які воювали з кампанією 1780 Kings Mountain під час американської революції.

Pony Express

Протягом 18 місяців між квітнем 1860 року та жовтнем 1861 року Поні-Експрес був ниткою, що зв'язує схід і захід, в 1,900 милях від Міссурі до Каліфорнії.

Juan Bautista de Anza

У 1775-76 роках Хуан Баутіста де Анза відправився з 240 чоловіками, жінками та дітьми в епічну подорож, щоб створити перше нерідне поселення в затоці Сан-Франциско.

Lewis and Clark historic trail

У період з травня 1804 по вересень 1806 31 чоловік, одна жінка і дитина подорожували з рівнин Середнього Заходу до Тихого океану на північ від Портленда, штат Орегон.

Camino Real De Tierra Adentro

Стара іспанська стежка довжиною понад 2500 миль була названа найбільш важкою і складною в США. Її використовували авантюристи для торгівлі мулами і кіньми в Лос-Анджелесі з початку 1800-х років.

California

Люди, які шукають золото, пішли по цій стежці в Каліфорнію після відкриття джерела 1848 року на Саттерскому млині.

Arizona

Маршрут протяжністю понад 800 миль, який проходить від мексиканського кордону до Юти, з'єднує пустелі, гори, каньйони.

Potomac heritage

Маршрут протяжністю 710 миль з'єднує стежки у Вірджинії, Меріленді, Пенсільванії і в окрузі Колумбія, він охоплює частини середніх і верхніх південно-східних районів.

Washington-Rochambeau

Цей маршрут довжиною 680 миль використовувався американськими революціонерами під командуванням Джорджа Вашингтона і французькими військами під командуванням Жана-Батіста де Рошамбо під час їх 1781-го маршу з Ньюпорт, штат Род-Айленд, у Йорктаун, штат Вірджинія.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про те, де зупинитися на Багамських, Карибських, Бермудських островах

А також про те, в яку подорож відправитися в жовтні

Як писав "Знай.uа": був опублікований рейтинг найкращих готельних брендів світу