Міжнародна готельна мережа Wyndham Grand хоче, щоб ви припинили використовувати свій телефон у відпустці і насолоджувалися відпочинком у повній мірі. В окремих готелях по всій країні бренд створить "вільні від телефону зони" біля басейнів і ресторанів.

Але, перш ніж ваші пальці почнуть трястися від того, що поруч немає смартфону, погляньте на статистику. За словами представників готелю, в Mills House Wyndham Grand в Чарлстоні у вихідні дні 87 відсотків осіб, які перебували біля басейну, просто клацали телефони, а не купалися. "Сьогодні дорослі і діти настільки прив'язані до своїх пристроїв, що нам довелося додати ще кілька лежаків до басейну, щоб всім гостям було комфортно", - повідомила маркетолог відомої міжнародної готельної мережі Wyndham Ліза Чеччио.

Представники готелю опитали 2000 американців. Згідно з отриманими даними, в середньому ми перевіряємо наші смартфони кожні 12 хвилин, поки знаходимось у відпустці. І, згідно з тим же опитуванням, більше половини всіх мандрівників використовують свій телефон у відпустці стільки ж, скільки і в будні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Заборона на використання телефону не є обов'язкововю (не варто хвилюватися з цього приводу), але є певна мотивація. Крім того, що ви зможете відпочивати протягом більш тривалого часу, ви можете скористатися спеціальними можливостями і навіть виграти призи.

Yondr надасть гостям спеціальні чохли з замком, тому у них не виникне спокуси перевірити смартфон. Ті, хто використовують цю спеціальну систему блокування, зможуть насолодитися VIP-процедурами (спеціальні пункти за межами меню, ексклюзивні басейни або книги) і отримають шанс виграти 75 000 очок винагороди готелю Wyndham (цього достатньо для п'ятиденної відпустки).

Зони без телефонів з'являться в п'яти готелях Wyndham Grand: Wydham Grand Orlando Bonnet Creek Resort, Wyndham Grand Clearwater Beach Resort, Wyndham Grand Chicago Riverfront, The Mills House Hotel Galvez & Spa до 12 листопада.

Мережа готелів серйозно взялася за нововведення. На початку цього року готелі Wyndham запропонували п'ятивідсоткову знижку гостям, які відмовилися від використання телефонів під час відпочинку.

Портал "Знай.uа" розповідав про те, як шведи люблять проводити відпустку у своїй країні

Як раніше повідомлялося, Україна отримала безвіз з Грузією

Нагадаємо: фуд-фестивалі Європи, які варто відвідати цієї осені