Ви думаєте, що багато подорожуєте? Навряд чи ваші поїздки зможуть зрівнятися з подорожами цієї дитини.
П'ятимісячна дівчинка по імені Харпер Єйтс може стати наймолодшою людиною, яка коли-небудь відвідала усі 50 штатів США.

Її батьки, Сінді Лім і Трістан Єйтс, викладають пости з подорожей в Instagram. Вони родом з Канберра, Австралія, але зараз живуть в Канаді. Молода сім'я вирішила відправитися в подорож після народження дитини. Але ніхто не підозрював, що все буде настільки епічно.

Після того, як в червні стартувала поїздка, батьки разом з дитиною отримали членство в All Fifty States Club. Завдяки цьому вони можуть отримати сертифікат, що офіційно підтверджує відвідування штатів Америки. Для цього потрібно відвідати понад 35 штатів. На перший погляд може здатися, що відвідати всі штати досить просто, але це не зовсім так.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Сім'я робила все це не заради слави і хвастощів, а просто заради відпочинку і веселощів. Вона поставила собі мету і вирішила її досягти. І їй вже практично вдалося це зробити. Єйтси знаходяться в кінці шляху. Станом на 18 жовтня сім'я перебуватиме у Вермонті, останній зупинці поїздки. І так, Єйтси навіть були на Алясці і на Гаваях.

"Сподіваюся, коли Харпер побачить всі фотографії, і я розповім їй про всі наші пригоди, у неї з'явиться впевненість у тому, що вона дійсно зможе чогось досягти", - сказав Лім. "Мені подобається думати, що це вплине на те, ким вона стане".

Одне можна сказати напевно, Харепр вже є досвідченим мандрівником у свої неповні шість місяців. Ви можете слідкувати за її пригодами в Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" писав про чудові міста Італії, які варто відвідати

А також про те, що американський фотограф подолав усі національні стежки і поділився знімками

Нагадаємо: як подорожувати з одним рюкзаком