Якщо ви хочете відвідати Польщу, Чехію або Словаччину, у нас для вас є чудова новина. Відома транспортна компанія LEO Express вирішила влаштувати розпродаж на честь 100-го дня народження Чехословацької Республіки. Вона дарує знижку 19.18% на всі залізничні та автобусні напрямки. Компанія регулярно здійснює 2 рейси з України: Рахів – Мукачево – Кошице і Львів – Краків – Катовіце – Богумин – Острава.

На офіційному сайті можна знайти неймовірно дешеві квитки.

Необхідно лише враховувати умови акції:

  • знижка поширюється на рейси з 28 жовтня по 31 листопада;
  • вона дійсна до 25 жовтня;
  • щоб отримати знижку при купівлі квитка необхідно ввести промокод 100років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З України в Польщу можна дістатися за 3.5 євро, а в Словаччину – за 3.4 євро. Зверніть увагу на те, що знижка поширюється на об'єднані рейси. Наприклад, на автобусі і поїзді зі Львова до Праги можна доїхати за 20.2 євро, а з Ужгорода – за 13.4 євро. З покупкою квитків зволікати не варто, адже за даними напрямками їх досить мало.

Якщо ви звикли планувати подорож завчасно, у нас і для вас є чудова новина. LEO Express відкрив продаж на зиму-весну 2019 року. Серед них – безліч варіантів, які допоможуть дістатися з України (Львів) в Польщі (Краків) та Чехії (Острава) за 4.5 євро. І це без будь-яких знижок.

Стандартний тариф передбачає поїздку сучасним автобусом або поїздом з розетками, кондиціонером і безкоштовним Wi-Fi і безкоштовною питною водою.

Раніше "Знай.uа" писав про те, як заробити в подорож

А також про приголомшливою природою Ісландії

Нагадаємо: список речей, які потрібно зробити перед подорожжю