Дешеві авіаквитки завжди заманюють і приваблюють туристів. Завдяки різним знижкам і розпродажам виникає бажання відправитися в нову подорож. На щастя, лоукостери пропонують досить бюджетні квитки. Тому з України в Європу можна долетіти неймовірно дешево. Якщо заощадити на перельоті, то можна більше грошей витратити на житло та розваги або ж зменшити загальний бюджет поїздки.

При виборі підходящого рейсу варто звертати увагу не тільки на дату, час, вартість квитків, початкову і кінцеву точки. Відіграє роль також те, куди саме прилітає літак. Найчастіше лоукостери обслуговуються невеликими аеропортами, які розташовані далеко від міста. На проїзд таких аеропортів доведеться витратити значну суму. А ось якщо аеропорт знаходиться на околиці міста, ви зможете дуже дешево доїхати в центр.

Ми представляємо список найдешевших трансферів в місто з лоукост-аеропортів:

1. Вільнюс. Ви не повірите! Від аеропорту до міста можна доїхати на поїзді всього за 70 євро центів. Це трохи менше, ніж вартість всього трьох поїздок на київському метро.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

2. Варшава. Від аеропорту Шопена в центр або інший район можна доїхати за 3.40 злотих або 0.80 євро. Стільки коштує квиток на поїзд на 20 хвилин (його цілком вистачить до центру). Проїзд на автобусі на 75 хвилин обійдеться вам в 4.40 злотих.

3. Бухарест. Від місцевого аеропорту до міста можна доїхати на автобусі. Вартість проїзду становить 3.5 лей або 80 євро центів.

4. Братислава. Аеропорт розташований у відмінному місці – біля нього їздить міський автобус. Квиток обійдеться вам в 0.90 євро.

5. Мальта. Від аеропорту в будь-який куточок острова можна доїхати на автобусі всього за 1.5 євро. Це вартість квитка, який діє 2 години. За цей час ви можете проїхатися на декількох різних автобусах.

6. Валенсія. На проїзд на автобусі ви витратите 1.5 євро.

7. Порту. Від аеропорту їздить міський автобус з аналогічною вартістю проїзду – 1.5 євро.

Насправді, у список можна додати і Копенгаген. Проїзд від аеропорту у місто обійдеться вам у 36 крон – це приблизно 5 євро. Звичайно ж, це не 1.5 євро і далеко не 80 євро центів. Але якщо враховувати, наскільки дорога столиця Данії та інші скандинавські міста, то така вартість проїзду здається дуже навіть привабливою. До речі, лоукостери прибувають в основний аеропорт Копенгагена, у зв'язку з цим проїзд настільки дешевий. Зверніть увагу на те, що в Осло і Стокгольма дорожче добиратися.

Завдяки такому розташуванню аеропортів ви можете подорожувати по Європі за копійки! І вам не доведеться витрачати ціле стан за таксі або спеціальний автобус.

Портал "Знай.uа" розповідав про найдорожчі трансфери з аеропортів

А також про те, куди поїхати з дітьми в листопаді

Нагадаємо: 13 найстрашніших місць у світі