1) Гігантська муха на шпильці. Лювен, Бельгія.

2) Клоун в пачці. Лос-Анджелес, США.

3) Хедінгтонська акула - це символ люті атомної енергії, яка, на думку автора Білла Хайне, приносить тільки шкоду людству. Оксфорд, Великобританія.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

4) Пам'ятник зламаного стільця ніби нагадує, що не найкращим чином може обернутися агресія проти співробітників ООН , і закликає до дипломатичних відносин. Женева, Швейцарія.

5) «Запах дуріана». Ханой, В'єтнам.

6) Висить білий носоріг. Потсдам, Німеччина.

7) На голові статуї герцога Веллінгтонського підноситься дорожній конус - це доказ впертості жителів Глазго. Владі довелося змиритися, оскільки «головний убір» занадто часто опинявся одягнутим на голову Веллінгтона.

8) Таємничий золотий об'єкт на будівлі пивної компанії Asahi. Одні думають, що це полум'я, інші — що пінна шапка. Але в народі цей шедевр давно охрестили «золотою какашкою». Токіо, Японія.

9) Стоунхендж з машин - це арт-інсталяція Carhenge. Аллайянс, США.

10) З декількох сотень металевих літер складається 8-метрова скульптура «Мандрівник» . Антіб, Лазурний берег, Франція.

11) «Материнство». Гігантська булавка. Глазго, Великобританія.

12) Лобі Доссер, мультяшний герой, часто «пародіює» герцога Веллінгтонського, «надягаючи» дорожній конус в якості головного убору. Глазго, Великобританія.

13) Статуя з руками замість очей. Монастир Десяти тисяч Будд, Гонконг.

14) Чоловік, який умів проходити крізь стіни. Париж, Франція.

15) Неймовірний рожевий гібрид марципанової свинки (possu) і гумової качечки (ankka) - свинокачка Посанкка. Турку, Фінляндія.

16) Пам'ятник Чарлзу Ля Троубу. Його автор захотів продемонструвати, яким безглуздим може бути звеличення громадських діячів до п'єдесталу. Тому статуя стоїть на голові.

Нагадаємо, археологи натрапили на "кривавий слід" давніх предків індійців.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", археологи в Єгипті виявили щось неймовірне.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що українські археологи зробили сенсаційне відкриття на рідній землі.