Ви обов'язково повинні побувати в екзотичному Марокко, який манить нестандартною архітектурою, незвичайними культурними традиціями і приголомшливою природою. Завдяки відомому лоукостеру Ryanair поїздка виявиться неймовірно бюджетної.

Як дешево полетіти в Марокко

На сайті компанії представлені досить дешеві квитки в Марокко. Злітати у напрямку Львів-Марокко-Львів можна за 61 євро. А переліт в Марокко з Києва і назад обійдеться вам всього в 77 євро.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Переліт в Марокко з Польщі і назад коштуватиме 46 євро. Компанія розпродає також квитки в різні європейські міста за дуже привабливою вартістю – від 7.99 євро в одну сторону.

Ви можете вибрати один з декількох варіантів з пересадками. Найчастіше літають через Меммінген та Дюссельдорф. Ви також можете полетіти через Великобританію. Але зверніть увагу на те, що літаки лоукосту прилітають в аеропорти Лондона, де відсутня транзитна зона. Тому за безвизу злітати не вийде.

Найдешевші авіаквитки в Марокко з України доступні на рейси з грудня 2018 року до лютого 2019 року.

Якщо у вас немає бажання ночувати в проміжних містах по дорозі в Марокко, ви можете вибрати варіант з коротшими пересадками. Такі квитки обійдуться вам дорожче, але ви зможете заощадити час.

Зверніть увагу на те, що для подорожі в Марокко необхідно зробити візу. Про це краще подбати завчасно. Віза з самостійної подачею в українській столиці буде коштувати від 15 до 20 доларів. Для перебування в проміжних містах вам потрібна шенгенська віза або біометричний паспорт.

Придбати квитки на рейс в Марокко можна на офіційному сайті лоукост Ryanair або на сайтах посередників Skyscanner, Kiwi.

На порталі "Знай.uа": як відзначити Новий рік в Парижі

Нагадаємо: як відправитися в подорож з 10 друзями майже безкоштовно

"Знай.иа" писав про цікаві подкасти для мандрівників